Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos Golden W☆rriors
GALWAY Tactiek 4-2-1-3
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 64.1
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Paoloni met een sublieme pass. Craia rent richting de bal. Met opzet legt Saforcada zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Saforcada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saforcada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Craia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paoloni met een snel genomen vrije trap. Daar is Craia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia geeft de bal voor. Fresán maakt een snoekduik en kopt de bal. Dương bokst de bal weg. Tấn Thành probeert de bal met de borst te controleren. Fresán verovert de bal door een tackle van achteren. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Lucidi is nu in balbezit. Lucidi passt de bal in één keer door. Hoàng Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Crexell springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Paoloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloni passt de bal zonder na te denken. Craia geeft een lange en hoge pass. Fresán springt en kopt de bal. Dương probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 1:0

20e minuut.
Inworp. Karatzoglou met de inworp. Craia met een sublieme pass. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana geeft de bal voor. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 2:0

32e minuut.
Craia passt de bal met de wreef. Daar is Bascuñana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bascuñana geeft een hoge lob. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Paoloni passt de bal met de wreef. Craia rent richting de bal. Craia passt de bal zonder na te denken. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko schiet op doel. Dương kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 35%, Golden W☆rriors 65%.
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 2:0

55e minuut.
Paoloni probeert naar een medespeler te passen. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia probeert naar een medespeler te passen. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 3:0

58e minuut.
Bascuñana is nu in balbezit. Bascuñana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fresán de bal. Fresán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 4:0

77e minuut.
Kum passt de bal in één keer door. Hoàng Quyết is nu in balbezit. Hoàng Quyết passt de bal met de wreef. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum draait met de bal, schiet en ... Nonato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bascuñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bascuñana probeert naar een medespeler te passen. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 34%, Golden W☆rriors 66%.
Diamantes Locos - Golden W☆rriors 5:0