Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Crema Forever Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 803
Crema Forever Arva FC
352 Tactiek ARVA
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 42
average Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski passt de bal in één keer door. Barazite met een sublieme pass. Pescador is nu in balbezit. Pescador draait met de bal, schiet en ... Camacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Żebrowski geeft een lange en hoge pass. Khurtsidze rent richting de bal. Dodô verovert de bal door een tackle van achteren. Stere rent richting de bal. Stere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazite is nu in balbezit. Barazite passt de bal met de wreef. Pescador heeft problemen om de bal te vangen. Pescador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barazite probeert naar een medespeler te passen. Otero met een sublieme pass. Ghezzo geeft de bal voor. Gavilán heeft problemen om de bal te vangen. Gavilán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Maniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maniewski kan de bal niet met de borst controleren. Barazite speelt de bal door. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Arva FC 0:1

21e minuut.
Stere rent richting de bal. Stere geeft een hoge lob. Wuciński kopt de bal weg. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ghezzo rent richting de bal. Stere verovert de bal door een tackle van achteren. Stere kan de bal niet met de borst controleren. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Stere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barazite speelt de bal door. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński haalt uit met een fantastische trap. Camacho bokst de bal weg.

32e minuut.
Ghezzo speelt de bal door. Khurtsidze heeft problemen om de bal te vangen. Stere maakt een afschuwelijke overtreding. Stere krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński passt de bal in één keer door. Pescador rent richting de bal. Barazite is nu in balbezit. Barazite schiet op doel. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński schiet op doel. Paal! Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ghezzo onderschept slim de pass. Ghezzo passt de bal in één keer door. Pescador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Arva FC 0:2

42e minuut.
Ghezzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parra komt het veld opgelopen. Maniewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pescador kopt de bal weg. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński draait met de bal, schiet en ... Camacho bokst de bal weg. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Arva FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema Forever 50%, Arva FC 50%.
Crema Forever - Arva FC 0:3

50e minuut.
Nicolini heeft problemen om de bal te vangen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal zonder na te denken. Pescador rent richting de bal. Pescador draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Maniewski is nu in balbezit. Maniewski geeft een hoge lob. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Parra rent richting de bal. Puerta onderschept slim de pass. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Wuciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pescador rent richting de bal. Pescador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Arva FC 0:4

59e minuut.
Pescador passt de bal in één keer door. Stere speelt de bal door. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Arva FC 0:5

60e minuut.
Gavilán rent richting de bal. Gavilán probeert naar een medespeler te passen. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta passt de bal zonder na te denken. Pescador is nu in balbezit. Pescador haalt uit met een fantastische trap. Camacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crema Forever - Arva FC 0:6

69e minuut.
Dodô passt de bal zonder na te denken. Stere rent richting de bal. Stere probeert naar een medespeler te passen. Wuciński is nu in balbezit. Wuciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stere geeft een hoge lob. Pescador is nu in balbezit. Żebrowski rent richting de bal. Pescador onderschept slim de pass. Pescador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Khurtsidze rent richting de bal. Barazite is nu in balbezit. Barazite geeft de bal voor. Pescador rent richting de bal. Pescador draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stere geeft een hoge lob. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal in één keer door. Pescador is nu in balbezit. Pescador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema Forever 68%, Arva FC 32%.
Crema Forever - Arva FC 0:6