Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2396
Piatra Arsa FC Dotnet
tiki-taka Tactiek blazor++
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
35.9 gemiddelde waardering 38.7
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Ulmanu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Narandžić de bal onder controle te krijgen. Robatin is nu in balbezit. Robatin schiet op doel. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 0:1

27e minuut.
Czerwek met een sublieme pass. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić draait met de bal, schiet en ... Ulmanu probeert de bal aan de voet te houden. Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 0:2

28e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Năstase heeft problemen om de bal te vangen. Robatin rent richting de bal. Robatin draait met de bal, schiet en ... Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 0:3

38e minuut.
Bohus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoliţă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicoliţă krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nicoliţă rent richting de bal. Bohus begaat een overtreding. Nicoliţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chodoń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nicoliţă rent richting de bal. Bohus legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicoliţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Chodoń zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Van Handenhoven komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 58%, FC Dotnet 42%.
Piatra Arsa - FC Dotnet 0:3

47e minuut.
Nicoliţă speelt de bal door. Chodoń speelt de bal door. Obositu rent richting de bal. Obositu draait met de bal, schiet en ... Oziewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 1:3

53e minuut.
Bohus geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nicoliţă de bal onder controle te krijgen. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Chiţul met de inworp. Pistrui is nu in balbezit. Van Handenhoven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Handenhoven krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kvistad is nu in balbezit. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Forte rent richting de bal. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Gâlcă bokst de bal weg. Paskuda krijgt zijn hoofd ertegen. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 1:4

84e minuut.
Funar is nu in balbezit. Bachleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvistad krijgt een gele kaart. Bachleda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bachleda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Narandžić maakt een snoekduik en kopt de bal. Gâlcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 1:5

86e minuut.
Bachleda rent richting de bal. Bachleda geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Forte de bal onder controle te krijgen. Paskuda rent richting de bal. Paskuda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piatra Arsa - FC Dotnet 1:6

90e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Lagemann heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui is nu in balbezit. Obositu rent richting de bal. Obositu draait met de bal, schiet en ... Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 56%, FC Dotnet 44%.
Piatra Arsa - FC Dotnet 1:6