Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CADM FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3233
CADM FC Pepinucho
442_Pueblo Tactiek pepinucho13
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.6 gemiddelde waardering 36.5
goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Devoto trapt de bal weg van het doel. Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespa begaat een overtreding. Vespa krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Almendra is nu in balbezit. Almendra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Agustini de bal. Almendra geeft een lange en hoge pass. Martinovics probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry passt de bal in één keer door. Almendra rent richting de bal. Almendra geeft een hoge lob. De Agustini springt en kopt de bal. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Almendra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordaberry probeert de bal met de borst te controleren. Almendra rent richting de bal. Almendra geeft de bal voor. De Agustini maakt een snoekduik en kopt de bal. Devoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cavani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena onderschept slim de pass. Cartagena geeft de bal voor. García Pescador krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Garibaldi passt de bal zonder na te denken. Cartagena rent richting de bal. Cartagena passt de bal zonder na te denken. Víkingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Víkingsson draait met de bal, schiet en ... Ränk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Vespa rent richting de bal. Cartagena onderschept slim de pass. Cartagena geeft een hoge lob. Víkingsson rent richting de bal. Víkingsson schiet op doel. Ränk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CADM FC 36%, Pepinucho 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CADM FC - Pepinucho 0:0

55e minuut.
Wilkins probeert naar een medespeler te passen. Cartagena rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vespa. Vespa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Cartagena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

57e minuut.
Pittaluga kopt de bal weg. Martinovics rent richting de bal. Martinovics geeft de bal voor. Klungelig pakt De Agustini de bal. De Agustini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Martinovics rent richting de bal. Bordaberry onderschept slim de pass. Bordaberry speelt de bal door. De Agustini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Agustini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Víkingsson probeert naar een medespeler te passen. Lando probeert naar een medespeler te passen. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga verovert de bal door een tackle van achteren. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Peppo de bal. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Agustini de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Bordaberry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Agustini de bal. De Agustini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CADM FC - Pepinucho 1:0

90e minuut.
Catari speelt de bal door. Bordaberry speelt de bal door. De Agustini bereikt de bal nog maar net als eerste. De Agustini draait met de bal, schiet en ... Devoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CADM FC - Pepinucho 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CADM FC 30%, Pepinucho 70%.
CADM FC - Pepinucho 2:0