Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Ludwika Sobolewskiego
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3166
F.C. Algarve Szczecinskie Cietrzewie
NMAP Tactiek T4
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


29e minuut.
Šapinskas is nu in balbezit. Trieloff verovert de bal door een tackle van achteren. Trieloff speelt de bal door. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen schiet op doel. Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Późniak kan de bal niet met de borst controleren. Trieloff onderschept slim de pass. Trieloff speelt de bal door. Gavin is nu in balbezit. Gavin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 55%, Szczecinskie Cietrzewie 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Algarve - Szczecinskie Cietrzewie 0:0

46e minuut.
Szarniak komt het veld opgelopen. Rembrak komt het veld opgelopen. Bazylewicz komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak geeft een hoge lob. Nothing rent richting de bal. Kalina geeft een hoge lob. Anthonsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Trieloff geeft de bal voor. Klungelig pakt Kalina de bal. Kalina passt de bal met de wreef. Anthonsen rent richting de bal. Anthonsen schiet op doel. Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rákosi rent richting de bal. Rákosi geeft een hoge lob. Gavin kopt de bal weg. Anthonsen is nu in balbezit. Anthonsen schiet op doel. Hatvani bokst de bal weg.

74e minuut.
Gavin rent richting de bal. Anthonsen is nu in balbezit. Presi verovert de bal door een tackle van achteren. Gavin verovert de bal door een tackle van achteren. Gavin schiet op doel. Hatvani bokst de bal weg. Klungelig pakt Anthonsen de bal. Anthonsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - Szczecinskie Cietrzewie 0:1

76e minuut.
Rembrak geeft de bal voor. Beclea probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schwaneck. Schwaneck krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kosobucki onderschept slim de pass. Kosobucki speelt de bal door. Rákosi rent richting de bal. Kazalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kazalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Trieloff speelt de bal door. Rákosi is nu in balbezit. Rákosi probeert naar een medespeler te passen. Anthonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthonsen draait met de bal, schiet en ... Hatvani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chamagua Estrada geeft de bal voor. Inworp. Beclea met de inworp. Kalina rent richting de bal. Kalina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 54%, Szczecinskie Cietrzewie 46%.
F.C. Algarve - Szczecinskie Cietrzewie 0:1