Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz Fasolki
choinka1 Tactiek Fasolek
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Banchi is nu in balbezit. Banchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Mândreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Heinla met een sublieme pass. Wojdat heeft problemen om de bal te vangen. Heinla met een sublieme pass. Daar is Sambi Lokonga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:1

11e minuut.
Sambi Lokonga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štrok. Sambi Lokonga raakt geblesseerd tijdens het duel. Paradys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wojdat maakt een snoekduik en kopt de bal. Rajtar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:2

21e minuut.
Banchi probeert de bal met de borst te controleren. Banchi speelt de bal door. Zambrotta rent richting de bal. Zambrotta geeft de bal voor. Wojdat maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rajtar trapt de bal weg. Heinla kopt de bal weg. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Türkata is nu in balbezit. Paradys speelt de bal door. Zambrotta speelt de bal door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:3

34e minuut.
Łapka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzik met een snelle inworp. Heinla geeft de bal voor. Wojdat springt en kopt de bal. Rajtar bokst de bal weg. Klungelig pakt Sambi Lokonga de bal. Sambi Lokonga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:4

38e minuut.
Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual geeft een hoge lob. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga met een sublieme pass. Wojdat rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Rajtar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:5

41e minuut.
Bruzual rent richting de bal. Bruzual geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hoffman de bal onder controle te krijgen. Wojdat rent richting de bal. Wojdat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dzik passt de bal in één keer door. Paradys is nu in balbezit. Paradys passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:6

45e minuut.
Kopyto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 75%, Fasolki 25%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:6

46e minuut.
Jokiniemi komt het veld opgelopen. Novarese komt het veld opgelopen. Jabillo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kopyto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto speelt de bal door. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:7

56e minuut.
Sambi Lokonga passt de bal zonder na te denken. Dzik is nu in balbezit. Heinla speelt de bal door. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jokiniemi rent richting de bal. Banchi verovert de bal door een tackle van achteren. Banchi passt de bal zonder na te denken. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dzik rent richting de bal. Dzik geeft de bal voor. Heinla geeft een lange en hoge pass. Daar is Wojdat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Rajtar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mândreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga onderschept slim de pass. Sambi Lokonga passt de bal in één keer door. Wojdat rent richting de bal. Wojdat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:8

85e minuut.
Kopyto probeert naar een medespeler te passen. Novarese rent richting de bal. Wojdat rent richting de bal. Sambi Lokonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambi Lokonga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 76%, Fasolki 24%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - Fasolki 0:8