Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Danmark U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7612
Danmark U21 Ireland U21
Irland Tactiek kaz
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.7 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten adequate
good Passen solid
good Verdedigen adequate


23e minuut.
Vendelbo Løvenørn verovert de bal door een tackle van achteren. Vendelbo Løvenørn geeft een hoge lob. Langekær rent richting de bal. Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Terkelsen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Fairclough de bal. Finnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou verovert de bal door een tackle van achteren. Schou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Vendelbo Løvenørn passt de bal met de wreef. Faaborg rent richting de bal. Faaborg passt de bal in één keer door. Schou rent richting de bal. Schou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vendelbo Løvenørn is nu in balbezit. Vendelbo Løvenørn passt de bal in één keer door. Faaborg met een sublieme pass. Schou heeft problemen om de bal te vangen. Schou haalt uit met een fantastische trap. Guinan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nørgård passt de bal met de wreef. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou schiet op doel. Wickett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guinan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 25%, Ireland U21 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Ireland U21 0:0

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coady komt het veld opgelopen.

50e minuut.
McManus speelt de bal door. McManus bereikt de bal nog maar net als eerste. McManus speelt de bal door. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastham haalt uit met een fantastische trap. Greve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brudock komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Vendelbo Løvenørn speelt de bal door. Langekær speelt de bal door. Faaborg probeert naar een medespeler te passen. Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård schiet op doel. Guinan bokst de bal weg.

62e minuut.
Brudock controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Creataro komt het veld opgelopen. Whenham komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korndrup komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Wagner komt het veld opgelopen.

89e minuut.
McManus met een snelle inworp. Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parratt geeft een lange en hoge pass. Creataro rent richting de bal. Creataro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 32%, Ireland U21 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Ireland U21 0:0