Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vila Barreto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2766
Vila Barreto Fugitivos FC
433 Tactiek Oficial
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 37.6
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Rangl rent richting de bal. Rangl probeert naar een medespeler te passen. Gucik is nu in balbezit. Gucik schiet op doel. Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Fugitivos FC 1:0

17e minuut.
Gucik speelt de bal door. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser passt de bal zonder na te denken. Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zajac trapt de bal weg. Vahanyan rent richting de bal. Dvornic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dvornic is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Zálešňák geeft een hoge lob. Inworp. Vahanyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Oberhauser de bal. Oberhauser haalt uit met een fantastische trap. Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rangl is nu in balbezit. Rangl passt de bal in één keer door. Bălănescu rent richting de bal. Gucik is nu in balbezit. Gucik schiet op doel. Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Dincă probeert de bal aan de voet te houden. Nyúl met een sublieme pass. Vahanyan probeert naar een medespeler te passen. Rangl rent richting de bal. Rangl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nyúl met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Rangl rent richting de bal. Rangl haalt uit met een fantastische trap. Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan speelt de bal door. Oberhauser rent richting de bal. Rangl is nu in balbezit. Rangl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 25%, Fugitivos FC 75%.
Vila Barreto - Fugitivos FC 1:0

47e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser schiet op doel. Ćorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vila Barreto - Fugitivos FC 2:0

50e minuut.
Bălănescu met een snelle inworp. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan geeft de bal voor. Daar is Rangl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Moorkens geeft de bal voor. Militaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oberhauser is nu in balbezit. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl haalt uit met een fantastische trap. Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Vahanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vahanyan met een sublieme pass. Gucik rent richting de bal. Gucik haalt uit met een fantastische trap. Ćorović bokst de bal weg. Paal!

67e minuut.
Bălănescu met een sublieme pass. Daar is Bombel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangl verovert de bal door een tackle van achteren. Oberhauser rent richting de bal. Oberhauser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zajac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberhauser is nu in balbezit. Oberhauser geeft de bal voor. Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gucik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Oprică geeft de bal voor. Rangl kopt de bal weg. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser schiet op doel. Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yağın geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masier rent richting de bal. Masier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan passt de bal in één keer door. Rangl met een sublieme pass. Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik schiet op doel. Ćorović bokst de bal weg. Paal!

83e minuut.
Gucik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik geeft een hoge lob. Rangl rent richting de bal. Oberhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nyúl passt de bal met de wreef. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan passt de bal zonder na te denken. Rangl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vila Barreto 25%, Fugitivos FC 75%.
Vila Barreto - Fugitivos FC 2:0