Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mosfor Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2875
Mosmorfosfor MAY CF
Rev.05 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
32.1 gemiddelde waardering 26.6
goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Özsoylu passt de bal in één keer door. Düdükçü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deveciler is nu in balbezit. Deveciler draait met de bal, schiet en ... Zębicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mosmorfosfor - MAY CF 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Thế Hùng de bal. Thế Hùng passt de bal met de wreef. Sarılacivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyyah onderschept slim de pass. Seyyah geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Việt Khải geeft een lange en hoge pass. Oskay probeert de bal aan de voet te houden. Thế Hùng rent richting de bal. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mosmorfosfor - MAY CF 1:1

35e minuut.
Seyyah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özsoylu met de inworp. Arısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arısoy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 52%, MAY CF 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mosmorfosfor - MAY CF 1:1

46e minuut.
Quang Thắng met een sublieme pass. Chính rent richting de bal. Deveciler begaat een overtreding. Deveciler krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Oskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Hùng onderschept slim de pass. Oskay begaat een overtreding. Thế Hùng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čelebić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sincik passt de bal met de wreef. Sarılacivert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Thắng. Quang Thắng krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Buitenspel voor Chính. Goede buitenspelval van de verdediging. Mendilci komt het veld opgelopen. Sırıtmaz komt het veld opgelopen. Okçun komt het veld opgelopen. Musabeyli komt het veld opgelopen. Özkafa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Musabeyli heeft problemen om de bal te vangen. Özkafa probeert naar een medespeler te passen. Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okçun haalt uit met een fantastische trap. Zębicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mendilci passt de bal in één keer door. Okçun rent richting de bal. Hùng Anh probeert naar een medespeler te passen. Okçun is nu in balbezit. Okçun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Özkafa passt de bal in één keer door. Musabeyli is nu in balbezit. Musabeyli passt de bal met de wreef. Okçun rent richting de bal. Okçun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mosmorfosfor 36%, MAY CF 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mosmorfosfor - MAY CF 1:1