Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 631
Luleto BAD
a şasea Tactiek ftt
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 30
solide Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Burcă heeft problemen om de bal te vangen. Burcă geeft de bal voor. Conta rent richting de bal. Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran haalt uit met een fantastische trap. Floricioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pintilei kopt de bal weg. Mitran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma onderschept slim de pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pintilei rent richting de bal. Pintilei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Burcă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sfeclă de bal onder controle te krijgen. Ciortea speelt de bal door. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Mitran rent richting de bal. Mitran passt de bal zonder na te denken. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Floricioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Ciortea met een sublieme pass. Mitran rent richting de bal. Mitran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 1:0

14e minuut.
Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici passt de bal met de wreef. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Stamatoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă geeft de bal voor. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici onderschept slim de pass. Stefanescu-Prodanovici haalt uit met een fantastische trap. Floricioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stefanescu-Prodanovici heeft problemen om de bal te vangen. Ciortea rent richting de bal. Stamatoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciortea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciortea neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Ciortea kopt de bal weg. Burcă rent richting de bal. Burcă geeft een hoge lob. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 2:0

24e minuut.
Mitran verovert de bal door een tackle van achteren. Mitran passt de bal met de wreef. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel. Floricioiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 3:0

29e minuut.
Pintilei geeft de bal voor. Popovici kan de bal niet met de borst controleren. Pâslaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pâslaru krijgt een gele kaart. Popovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burcă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Floricioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Stoichiţă rent richting de bal. Marina rent richting de bal. Marina passt de bal in één keer door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mărăcine trapt de bal weg van het doel. Ciortea kopt de bal weg. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel. Floricioiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 4:0

33e minuut.
Negreanu geeft een lange en hoge pass. Cetină rent richting de bal. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 5:0

40e minuut.
Sfeclă probeert de bal aan de voet te houden. Ciortea met een sublieme pass. Klungelig pakt Cosma de bal. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Secăreanu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pâslaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoichiţă rent richting de bal. Stoichiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Secăreanu trapt de bal weg. Pintilei kopt de bal weg. Cosma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitran rent richting de bal. Mitran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Conta rent richting de bal. Cetină probeert naar een medespeler te passen. Popovici speelt de bal door. Mitran rent richting de bal. Mitran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 32%, BAD 68%.
Luleto - BAD 5:0

48e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea passt de bal met de wreef. Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Pintilei rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 6:0

51e minuut.
Burcă kan de bal niet met de borst controleren. Burcă geeft een lange en hoge pass. Pintilei rent richting de bal. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Floricioiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 7:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Floricioiu trapt de bal weg van het doel. Popovici kopt de bal weg. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ciortea geeft de bal voor. Dimitrescu is nu in balbezit. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Conta probeert de bal aan de voet te houden. Floricioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Dimitrescu probeert naar een medespeler te passen. Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă probeert naar een medespeler te passen. Pintilei rent richting de bal. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pintilei de bal. Conta is nu in balbezit. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ciortea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea geeft de bal voor. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. Floricioiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - BAD 8:0

78e minuut.
Stoichiţă kopt de bal weg. Marina rent richting de bal. Szolomayer rent richting de bal. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 38%, BAD 62%.
Luleto - BAD 8:0