Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Los Nerones Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1629
Los Nerones Codiá AC
Del Tactiek 433_2024
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 24.3
matig Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bazalo zal de hoekschop nemen. Detrelles heeft problemen om de bal te vangen. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Detrelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Detrelles probeert naar een medespeler te passen. Hronec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hronec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Detrelles probeert naar een medespeler te passen. Bazalo probeert naar een medespeler te passen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap. Migliaccio heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Aramburú is nu in balbezit. Aramburú passt de bal in één keer door. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Nerones - Codiá AC 1:0

21e minuut.
Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spoljarec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Detrelles. Spoljarec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Migliaccio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortellesi is nu in balbezit. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spoljarec met de inworp. Hronec rent richting de bal. Hronec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Spoljarec geeft een hoge lob. Roberti kopt de bal weg. Klungelig pakt Matero de bal. Hronec is nu in balbezit. Hronec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 41%, Codiá AC 59%.
Los Nerones - Codiá AC 1:0

48e minuut.
Spoljarec kopt de bal weg. Daar is Misztela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obelar is nu in balbezit. Hronec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hronec haalt uit met een fantastische trap. Moreno bokst de bal weg.

52e minuut.
Detrelles passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal met de wreef. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolini onderschept slim de pass. Bazalo probeert naar een medespeler te passen. Migliaccio rent richting de bal. Migliaccio haalt uit met een fantastische trap. Zeman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Spoljarec is nu in balbezit. Detrelles verovert de bal door een tackle van achteren. Detrelles probeert naar een medespeler te passen. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Zeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Spoljarec controleert de bal met de borst. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Detrelles speelt de bal door. Aramburú rent richting de bal. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Zeman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cortellesi met een harde bal richting middenveld. Blanco kopt de bal weg. Daar is Girard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bandurski passt de bal zonder na te denken. Bazalo is nu in balbezit. Bazalo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Migliaccio de bal. Migliaccio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Suvrijn geeft een lange en hoge pass. Bazalo rent richting de bal. Bazalo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valderrama de bal. Valderrama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Nerones 39%, Codiá AC 61%.
Los Nerones - Codiá AC 1:0