Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: mahirspor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1865
mahirspor Bursaspor Kulübü Derneği
v32 Tactiek TEKSAS
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten outstanding
poor Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Varinauskas rent richting de bal. Varinauskas passt de bal met de wreef. Hrůza rent richting de bal. Hrůza haalt uit met een fantastische trap. Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:1

6e minuut.
Yücetan controleert de bal met de borst. Płatek is nu in balbezit. Varinauskas probeert naar een medespeler te passen. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Molina geeft de bal voor. Azat controleert de bal met de borst. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:2

9e minuut.
Doeltrap. Fincan trapt de bal weg. Varinauskas kopt de bal weg. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza geeft een hoge lob. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:3

17e minuut.
Yücetan speelt de bal door. Daar is Erdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Hrůza schiet op doel. Fincan bokst de bal weg. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:4

21e minuut.
Batı geeft de bal voor. Górski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrůza de bal. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kulolmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varinauskas passt de bal met de wreef. Hrůza controleert de bal met de borst. Hrůza schiet op doel. Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:5

25e minuut.
Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varinauskas passt de bal in één keer door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Hrůza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe passt de bal zonder na te denken. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tuğsuz geeft de bal voor. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal met de wreef. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza schiet op doel. Fincan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Giuseppe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:6

29e minuut.
Uluçınar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina met de inworp. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azat probeert de bal aan de voet te houden. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:7

30e minuut.
Coposu passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina passt de bal zonder na te denken. Hrůza rent richting de bal. Hrůza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Molina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azat de bal. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Uluçınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulolmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:8

40e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Azat kopt de bal weg. Varinauskas met een sublieme pass. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:9

45e minuut.
Varinauskas met een sublieme pass. Górski controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alimoğlu. Alimoğlu krijgt een gele kaart. Górski raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Giuseppe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hrůza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrůza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 84%, Bursaspor Kulübü Derneği 16%.
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:9

47e minuut.
Varinauskas passt de bal zonder na te denken. Daar is Górski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Di Giuseppe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Górski zal de hoekschop nemen. Di Giuseppe kopt de bal weg. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza draait met de bal, schiet en ... Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:10

50e minuut.
Molina speelt de bal door. Coposu geeft een lange en hoge pass. Di Giuseppe is nu in balbezit. Di Giuseppe schiet op doel. Fincan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:11

53e minuut.
Hrůza onderschept slim de pass. Fincan speelt de bal door. Varinauskas kopt de bal weg. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Azat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beşenk komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Molina met een sublieme pass. Daar is Hrůza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrůza passt de bal in één keer door. Varinauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varinauskas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:12

58e minuut.
Molina geeft een lange en hoge pass. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski speelt de bal door. Di Giuseppe controleert de bal met de borst. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fincan met een harde bal richting middenveld. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal met de wreef. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza draait met de bal, schiet en ... Fincan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:13

65e minuut.
Fincan probeert naar een medespeler te passen. Varinauskas kopt de bal weg. Daar is Uluçınar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:14

68e minuut.
Bleda met een sublieme pass. Varinauskas met een sublieme pass. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Fincan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Daar is Şahbaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal zonder na te denken. Di Giuseppe rent richting de bal. Di Giuseppe draait met de bal, schiet en ... Fincan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Varinauskas kan de bal niet met de borst controleren. Alimoğlu begaat een overtreding. Varinauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bleda met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kulolmaz de bal. Di Giuseppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giuseppe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:15

77e minuut.
Varinauskas probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina passt de bal met de wreef. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:16

77e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina speelt de bal door. Daar is Yücetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Varinauskas probeert naar een medespeler te passen. Hrůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluçınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrůza verovert de bal door een tackle van achteren. Hrůza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mahirspor 81%, Bursaspor Kulübü Derneği 19%.
mahirspor - Bursaspor Kulübü Derneği 0:17