Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola Sporting Cristal -- Peru
original2 Tactiek New CCU_td_1.6
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Conti Gherardi passt de bal met de wreef. Pawelczyk met een sublieme pass. Boruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruta haalt uit met een fantastische trap. Santapakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Sporting Cristal -- Peru 1:0

7e minuut.
Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui passt de bal in één keer door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een hoge lob. Di Pietro springt en kopt de bal. Umtiti bokst de bal weg.

16e minuut.
Barajas geeft de bal voor. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi begaat een overtreding. Conti Gherardi krijgt een gele kaart. Jáuregui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jáuregui kan niet meer verder spelen. Mejía komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Baryła passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk is nu in balbezit. Arresti onderschept slim de pass. Boruta is nu in balbezit. Boruta schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Sporting Cristal -- Peru 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 74%, Sporting Cristal -- Peru 26%.
KS Wilcze Pola - Sporting Cristal -- Peru 2:0

46e minuut.
Domuś komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ramírez met een sublieme pass. Grnčarov is nu in balbezit. Grnčarov geeft de bal voor. Domuś rent richting de bal. Domuś schiet op doel. Umtiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bazán geeft de bal voor. Inworp. Meinl met een snelle inworp. Boruta rent richting de bal. Boruta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Oleksy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov geeft de bal voor. Daar is Domuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domuś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domuś is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oleksy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grnčarov geeft de bal voor. Umtiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Bazán verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś rent richting de bal. Klungelig pakt Domuś de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ramírez zal de hoekschop nemen. Domuś maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arresti passt de bal zonder na te denken. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Domuś rent richting de bal. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Umtiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 69%, Sporting Cristal -- Peru 31%.
KS Wilcze Pola - Sporting Cristal -- Peru 2:0