Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: WIDZEW_ŁÓDŹ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1237
WIDZEW_ŁÓDŹ Widzew Masters
Herbapol Tactiek New Hope
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 34.6
weak Schieten average
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


12e minuut.
Antina bereikt de bal nog maar net als eerste. Antina schiet op doel. Celan geeft een lange en hoge pass. Lamparski geeft een hoge lob. Antina springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Curbelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamparski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martyniuk is nu in balbezit. Martyniuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Martyniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz onderschept slim de pass. Mayz speelt de bal door. Zila is nu in balbezit. Zila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wysogląd is nu in balbezit. Ingimarsson is nu in balbezit. Ingimarsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bányai de bal. Bányai haalt uit met een fantastische trap. Vereses kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Martyniuk is nu in balbezit. Martyniuk speelt de bal door. Bányai rent richting de bal. Bányai haalt uit met een fantastische trap. Vereses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 62%, Widzew Masters 38%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:1

51e minuut.
Muraru met een sublieme pass. Zmartwiony geeft de bal voor. Martyniuk geeft een hoge lob. Daar is Lamparski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamparski geeft een lange en hoge pass. Vereses bokst de bal weg. Bányai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bányai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:2

69e minuut.
Bakalia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muraru. Bakalia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kölcsényi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bányai is nu in balbezit. Bányai draait met de bal, schiet en ... Vereses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:3

75e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Antina rent richting de bal. Antina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kölcsényi passt de bal zonder na te denken. Bakalia is nu in balbezit. Bakalia passt de bal zonder na te denken. Bányai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bányai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDZEW_ŁÓDŹ 69%, Widzew Masters 31%.
WIDZEW_ŁÓDŹ - Widzew Masters 0:3