Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MANAVGOD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 447
MANAVGOD FC Гробари
Taze Tactiek mw
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 32.7
solid Schieten weak
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Foukakis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Metodiev de bal. Met opzet legt Alarcón zijn tegenspeler op de grond. Alarcón krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Svilan is nu in balbezit. Svilan speelt de bal door. Neri met een sublieme pass. Daar is Richter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 1:0

6e minuut.
Neri kopt de bal weg. Manov rent richting de bal. Met opzet legt Dechev zijn tegenspeler op de grond. Dechev krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Deyanov met een sublieme pass. Malshev rent richting de bal. Malshev geeft de bal voor. Svilan is nu in balbezit. Svilan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Richter passt de bal zonder na te denken. Svilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 2:0

20e minuut.
Banov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neri rent richting de bal. Neri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Skochev geeft de bal voor. Svilan is nu in balbezit. Svilan geeft de bal voor. Richter krijgt zijn hoofd ertegen. Sarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 3:0

23e minuut.
Banov rent richting de bal. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter probeert naar een medespeler te passen. Neri rent richting de bal. Neri draait met de bal, schiet en ... Sarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri met een sublieme pass. Manov met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter schiet op doel. Sarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov passt de bal in één keer door. Neri is nu in balbezit. Neri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Svilan speelt de bal door. Neri rent richting de bal. Neri passt de bal met de wreef. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter haalt uit met een fantastische trap. Sarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAVGOD FC 26%, Гробари 74%.
MANAVGOD FC - Гробари 4:0

49e minuut.
Foukakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Manov de bal. Manov passt de bal met de wreef. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel. Sarov bokst de bal weg.

52e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov geeft een hoge lob. Inworp. Manov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neri speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Foukakis geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Skochev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skochev krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Svilan rent richting de bal. Met opzet legt Malshev zijn tegenspeler op de grond. Svilan raakt geblesseerd tijdens het duel. Svilan met een snel genomen vrije trap. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deyanov probeert de bal met de borst te controleren. Richter is nu in balbezit. Richter haalt uit met een fantastische trap. Sarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 5:0

67e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dechev met een snelle inworp. Metev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Manov geeft een hoge lob. Skochev controleert de bal met de borst. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 6:0

70e minuut.
Neri heeft problemen om de bal te vangen. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński met een sublieme pass. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel. Sarov bokst de bal weg.

72e minuut.
Doeltrap. Bibishkov komt het veld opgelopen. Nemcov komt het veld opgelopen. Noev komt het veld opgelopen. Zlatev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Manov met een sublieme pass. Svilan is nu in balbezit. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilan onderschept slim de pass. Svilan haalt uit met een fantastische trap. Zlatev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 7:0

75e minuut.
Foukakis passt de bal met de wreef. Manov is nu in balbezit. Manov passt de bal in één keer door. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANAVGOD FC - Гробари 8:0

80e minuut.
Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Nemcov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Svilan met de inworp. Neri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Banov probeert naar een medespeler te passen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov onderschept slim de pass. Manov geeft een lange en hoge pass. Richter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Neri geeft een hoge lob. Noev kopt de bal weg. Petrakiev is nu in balbezit. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANAVGOD FC 20%, Гробари 80%.
MANAVGOD FC - Гробари 8:0