Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kruskik Bronx Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1328
Kruskik Bronx Sodininkas
Proba 2 Tactiek sodas-3
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 32.3
solid Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen weak


12e minuut.
Skuczyński heeft problemen om de bal te vangen. Wieprzęć speelt de bal door. Skuczyński rent richting de bal. Kayserililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayserililer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bacalhau verovert de bal door een tackle van achteren. Dalheimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacalhau verovert de bal door een tackle van achteren. Bacalhau haalt uit met een fantastische trap. Chiapuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gullo is nu in balbezit. Kayserililer onderschept slim de pass. Cirilo begaat een overtreding. Kayserililer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raviele komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ötün verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonjić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Sodininkas 1:0

33e minuut.
Raviele passt de bal zonder na te denken. Pérez Oliveros speelt de bal door. Gullo is nu in balbezit. Kayserililer rent richting de bal. Kayserililer draait met de bal, schiet en ... Ötün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Nademlýnský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Mele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raviele geeft een lange en hoge pass. Skuczyński springt en kopt de bal. Ötün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Nademlýnský probeert de bal met de borst te controleren. Sonjić is nu in balbezit. Nademlýnský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sonjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Skuczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Sodininkas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 39%, Sodininkas 61%.
Kruskik Bronx - Sodininkas 2:0

48e minuut.
van Mele geeft een hoge lob. Ötün speelt de bal door. Daar is Cirilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalheimer is nu in balbezit. Dalheimer geeft een hoge lob. Ötün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soupiadis komt het veld opgelopen. van Schijndel komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Vojinović geeft de bal voor. Skuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayserililer rent richting de bal. Kayserililer draait met de bal, schiet en ... Ötün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Sodininkas 3:0

57e minuut.
Jiménez De León komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kayserililer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grigoraş komt het veld opgelopen. Bratušek komt het veld opgelopen. Bratušek neemt vlug de vrije trap. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Chiapuzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Sodininkas 3:1

80e minuut.
Grigoraş speelt de bal door. Semper is nu in balbezit. Semper passt de bal in één keer door. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kruskik Bronx - Sodininkas 3:2

88e minuut.
Semper bereikt de bal nog maar net als eerste. van Mele verovert de bal door een tackle van achteren. van Mele speelt de bal door. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kruskik Bronx 41%, Sodininkas 59%.
Kruskik Bronx - Sodininkas 3:2