Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parta 66 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Parta 66 AFK LoKo Chomutov
4-4-2 Tactiek Absurdistan 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 67.3
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lenaerts kopt de bal weg. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - AFK LoKo Chomutov 0:1

6e minuut.
Cidoncha met een sublieme pass. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə passt de bal zonder na te denken. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinicki bokst de bal weg.

13e minuut.
Erdei passt de bal in één keer door. Bădiţă is nu in balbezit. Bolesta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bolesta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bolesta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Cernat passt de bal met de wreef. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdei begaat een overtreding. Vafeas raakt geblesseerd tijdens het duel. Makuch wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kolaylı probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə passt de bal in één keer door. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Sinicki trapt de bal weg. Lenaerts kopt de bal weg. Klungelig pakt Bădiţă de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - AFK LoKo Chomutov 0:2

25e minuut.
Tache met een sublieme pass. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts draait met de bal, schiet en ... Ponce bokst de bal weg. Bădiţă geeft een hoge lob. Lenaerts maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Erdei rent richting de bal. Erdei passt de bal met de wreef. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - AFK LoKo Chomutov 0:3

38e minuut.
Cidoncha geeft een lange en hoge pass. Vafeas rent richting de bal. Petrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas onderschept slim de pass. Vafeas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sinicki niet meer kan verder spelen. Porto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 55%, AFK LoKo Chomutov 45%.
Parta 66 - AFK LoKo Chomutov 0:3

56e minuut.
Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Villaggio rent richting de bal. Villaggio passt de bal met de wreef. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos geeft de bal voor. Lenaerts maakt een snoekduik en kopt de bal. Ponce bokst de bal weg. Paal! Ponce probeert naar een medespeler te passen. Makuch kopt de bal weg. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Porto bokst de bal weg.

76e minuut.
Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaylı speelt de bal door. Klungelig pakt Akifzadə de bal. Akifzadə geeft een lange en hoge pass. Vafeas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cernat rent richting de bal. Petrescu begaat een overtreding. Cernat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makuch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akifzadə kopt de bal weg. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Bakalář speelt de bal door. Lenaerts rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bakalář geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenaerts krijgt zijn hoofd ertegen. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cidoncha geeft de bal voor. Makuch probeert naar een medespeler te passen. Erdei speelt de bal door. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 55%, AFK LoKo Chomutov 45%.
Parta 66 - AFK LoKo Chomutov 0:3