Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zegrze Nieporęt Wolfheart
Leopard 2 Tactiek blackie1
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Kárník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidler rent richting de bal. Piredda rent richting de bal. Fidler onderschept slim de pass. Fidler draait met de bal, schiet en ... Orczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Serwotka geeft de bal voor. Inworp. Abdullayev met een snelle inworp. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Abdullayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga verovert de bal door een tackle van achteren. Koclęga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Protić kopt de bal weg. Von Erlach probeert de bal met de borst te controleren. Von Erlach probeert naar een medespeler te passen. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kapinos ... Strafschop! Koclęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koclęga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Wolfheart 0:1

39e minuut.
Kapinos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdullayev met een snelle inworp. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Fidler passt de bal met de wreef. Jazvec rent richting de bal. Protić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jazvec moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jazvec kan niet meer verder spelen. Krysiuk komt het veld opgelopen. Fidler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orczyk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 45%, Wolfheart 55%.
Zegrze Nieporęt - Wolfheart 0:1

46e minuut.
Leggeri komt het veld opgelopen. Okorie komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdullayev met een snelle inworp. Grădescu is nu in balbezit. Leggeri verovert de bal door een tackle van achteren. Leggeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk passt de bal met de wreef. Hottiger rent richting de bal. Hottiger geeft de bal voor. Fidler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Abdullayev speelt de bal door. Kárník rent richting de bal. Kárník speelt de bal door. Rowntree is nu in balbezit. Rowntree haalt uit met een fantastische trap. Schlosser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Wolfheart 0:2

59e minuut.
Capirci onderschept slim de pass. Capirci geeft een hoge lob. Sevgi rent richting de bal. Rowntree verovert de bal door een tackle van achteren. Rowntree haalt uit met een fantastische trap. Schlosser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Leggeri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kapinos de bal onder controle te krijgen. Rowntree rent richting de bal. Rowntree haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zegrze Nieporęt - Wolfheart 0:3

63e minuut.
Balul passt de bal in één keer door. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger passt de bal in één keer door. Balul is nu in balbezit. Balul passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Von Erlach speelt de bal door. Balul rent richting de bal. Balul probeert naar een medespeler te passen. Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hottiger passt de bal in één keer door. Balul geeft een hoge lob. Okorie met een sublieme pass. Von Erlach controleert de bal met de borst. Von Erlach geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sevgi is nu in balbezit. Morand onderschept slim de pass. Morand passt de bal zonder na te denken. Leggeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Leggeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kárník probeert naar een medespeler te passen. Rowntree is nu in balbezit. Hottiger is nu in balbezit. Rowntree onderschept slim de pass. Rowntree geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Spychalski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kárník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rowntree probeert de bal met de borst te controleren. Rowntree draait met de bal, schiet en ... Schlosser bokst de bal weg.

87e minuut.
Hottiger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kárník probeert naar een medespeler te passen. Rowntree rent richting de bal. Rowntree schiet op doel. Schlosser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zegrze Nieporęt 48%, Wolfheart 52%.
Zegrze Nieporęt - Wolfheart 0:3