Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken ufhcsTC
Zafer Tactiek UU5212
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz speelt de bal door. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı haalt uit met een fantastische trap. Vautrin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küçükyılmaz met de inworp. Tyler rent richting de bal. Kayı onderschept slim de pass. Kayı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Karacabay probeert de bal met de borst te controleren. Küçükyılmaz is nu in balbezit. Met opzet legt MacRaith zijn tegenspeler op de grond. MacRaith krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 54%, ufhcsTC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ötüken - ufhcsTC 0:0

53e minuut.
Tyler met een sublieme pass. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft de bal voor. Tytek maakt een snoekduik en kopt de bal. Güngör probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacRaith neemt de hoekschop. Milligan kopt de bal weg. Tytek heeft problemen om de bal te vangen. Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Akan kopt de bal weg. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchlewicz. Kayı raakt geblesseerd tijdens het duel. Küçükyılmaz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Milligan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyler geeft een hoge lob. Leeuwen krijgt zijn hoofd ertegen. Sukal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ötüken - ufhcsTC 0:1

66e minuut.
Karacabay is nu in balbezit. Inworp. Küçükyılmaz met de inworp. Karacabay rent richting de bal. Karacabay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Marchlewicz passt de bal met de wreef. Tyler probeert naar een medespeler te passen. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft de bal voor. Tytek springt en kopt de bal. Sukal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tyler probeert de bal aan de voet te houden. Leeuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılkan rent richting de bal. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 63%, ufhcsTC 37%.
Ötüken - ufhcsTC 0:1