Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13655
Suomi U21 Polska U21
Joko uppoaa?! Tactiek U21mid
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasinowski geeft een hoge lob. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesiak is nu in balbezit. Lesiak haalt uit met een fantastische trap. Laine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Birling verovert de bal door een tackle van achteren. Birling passt de bal zonder na te denken. Goliński rent richting de bal. Vuoriniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Vuoriniemi schiet op doel. Płocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czępiński komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Jasinowski kopt de bal weg. Pełszyk met een sublieme pass. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński haalt uit met een fantastische trap. Laine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Polska U21 0:1

36e minuut.
Pełszyk passt de bal in één keer door. Jasinowski rent richting de bal. Jasinowski met een sublieme pass. Czępiński rent richting de bal. Czępiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pełszyk probeert naar een medespeler te passen. Väisälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński onderschept slim de pass. Czępiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Polska U21 0:2

45e minuut.
Noronen heeft problemen om de bal te vangen. Noronen passt de bal zonder na te denken. Jasinowski is nu in balbezit. Jasinowski geeft een hoge lob. Czępiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 55%, Polska U21 45%.
Suomi U21 - Polska U21 0:2

47e minuut.
Rantakannel is nu in balbezit. Rantakannel geeft de bal voor. Väisälä heeft problemen om de bal te vangen. Lesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babicki komt het veld opgelopen. Kocyba komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Birling stond buitenspel. Prędota komt het veld opgelopen. Eskelinen komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Babicki geeft een hoge lob. Pełszyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Noronen de bal onder controle te krijgen. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Laine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Doeltrap. Veneranta komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Väisälä onderschept slim de pass. Lesiak is nu in balbezit. Lesiak speelt de bal door. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński draait met de bal, schiet en ... Laine bokst de bal weg.

79e minuut.
Doeltrap. Aromäki komt het veld opgelopen. Virransaari komt het veld opgelopen. Zarosa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 59%, Polska U21 41%.
Suomi U21 - Polska U21 0:2