Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sportowa 7
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1978
MOTOR Praszka Simon Gościcino
fake winger Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
15% Spel op eigen helft 85%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Prestaluppi met een sublieme pass. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza passt de bal in één keer door. Robert is nu in balbezit. Robert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rosário zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada met een sublieme pass. Prestaluppi rent richting de bal. Prestaluppi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Haak kopt de bal weg. Słowiak rent richting de bal. Prestaluppi onderschept slim de pass. Prestaluppi draait met de bal, schiet en ... Widzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 1:0

14e minuut.
Thorsen rent richting de bal. Haak verovert de bal door een tackle van achteren. Haak met een sublieme pass. Muguerza rent richting de bal. Muguerza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 2:0

17e minuut.
Szawala is nu in balbezit. Szawala geeft een lange en hoge pass. Haak rent richting de bal. Haak geeft een lange en hoge pass. Muguerza springt en kopt de bal. Solnica bokst de bal weg.

18e minuut.
Ferré probeert naar een medespeler te passen. Robert is nu in balbezit. Robert passt de bal met de wreef. Muguerza is nu in balbezit. Muguerza schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Thorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsen passt de bal zonder na te denken. Prestaluppi rent richting de bal. Prestaluppi schiet op doel. Solnica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Ferré passt de bal in één keer door. Robert is nu in balbezit. Robert geeft een lange en hoge pass. Prestaluppi rent richting de bal. Prestaluppi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ngọc speelt de bal door. Ferré probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muguerza de bal. Muguerza haalt uit met een fantastische trap. Solnica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 3:0

42e minuut.
Ferré verovert de bal door een tackle van achteren. Ferré geeft een lange en hoge pass. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza schiet op doel. Solnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 4:0

44e minuut.
Słowiak geeft de bal voor. Haak is nu in balbezit. Haak speelt de bal door. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prestaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestaluppi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR Praszka 10%, Simon Gościcino 90%.
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 4:0

51e minuut.
Fada verovert de bal door een tackle van achteren. Fada geeft een lange en hoge pass. Robert kopt de bal weg. Muguerza is nu in balbezit. Muguerza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 5:0

56e minuut.
Widzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestaluppi verovert de bal door een tackle van achteren. Prestaluppi probeert naar een medespeler te passen. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Słowiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haak met de inworp. Prestaluppi is nu in balbezit. Prestaluppi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Teige passt de bal zonder na te denken. Widzisz is nu in balbezit. Prestaluppi verovert de bal door een tackle van achteren. Muguerza is nu in balbezit. Muguerza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Calcerini passt de bal in één keer door. Prestaluppi rent richting de bal. Prestaluppi passt de bal zonder na te denken. Daar is Muguerza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muguerza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fada geeft een hoge lob. Robert bereikt de bal nog maar net als eerste. Muguerza rent richting de bal. Muguerza haalt uit met een fantastische trap. Solnica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR Praszka 20%, Simon Gościcino 80%.
MOTOR Praszka - Simon Gościcino 6:0