Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów TurboDymoMeni Zabrze
7001_tango_high Tactiek Ryzyk Fizyk
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.9 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Biaram rent richting de bal. Pürg verovert de bal door een tackle van achteren. Pürg geeft een hoge lob. Favacchio rent richting de bal. Favacchio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Haughton is nu in balbezit. Ralev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haughton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Snitko met een snel genomen vrije trap. Kvarda krijgt zijn hoofd ertegen. Fochesato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Landázuri geeft de bal voor. Chmielak onderschept slim de pass. Negro rent richting de bal. Negro haalt uit met een fantastische trap. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - TurboDymoMeni Zabrze 1:0

13e minuut.
Pürg is nu in balbezit. Pürg passt de bal in één keer door. Landázuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Landázuri geeft de bal voor. Negro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Álvarez Figaredo geeft een lange en hoge pass. Favacchio is nu in balbezit. Negro rent richting de bal. Negro draait met de bal, schiet en ... Espina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - TurboDymoMeni Zabrze 2:0

19e minuut.
Daar is Pürg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benkowski is nu in balbezit. Pürg onderschept slim de pass. Pürg geeft de bal voor. Favacchio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cruz passt de bal met de wreef. Landázuri is nu in balbezit. Chmielak begaat een overtreding. Chmielak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Landázuri is nu in balbezit. Landázuri speelt de bal door. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio haalt uit met een fantastische trap. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gromczak geeft een hoge lob. Favacchio rent richting de bal. Favacchio schiet op doel. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 37%, TurboDymoMeni Zabrze 63%.
FC Biała Tuchów - TurboDymoMeni Zabrze 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauda komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Landázuri passt de bal met de wreef. Álvarez Figaredo rent richting de bal. Álvarez Figaredo passt de bal met de wreef. Favacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Favacchio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Błoch geeft een hoge lob. Landázuri is nu in balbezit. Landázuri met een sublieme pass. Favacchio is nu in balbezit. Favacchio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda passt de bal in één keer door. Landázuri is nu in balbezit. Landázuri geeft een lange en hoge pass. Negro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - TurboDymoMeni Zabrze 3:0

72e minuut.
Podstawek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Snitko probeert naar een medespeler te passen. Benkowski heeft problemen om de bal te vangen. Benkowski geeft een hoge lob. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ralev geeft de bal voor. Favacchio kopt de bal weg. Podstawek rent richting de bal. Podstawek schiet op doel. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - TurboDymoMeni Zabrze 4:0

88e minuut.
Favacchio kopt de bal weg. Landázuri is nu in balbezit. Landázuri met een sublieme pass. Favacchio rent richting de bal. Favacchio draait met de bal, schiet en ... Espina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 31%, TurboDymoMeni Zabrze 69%.
FC Biała Tuchów - TurboDymoMeni Zabrze 4:0