Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: wild city Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7499
wild city FC Olteanca
5-2-3 io Tactiek goo3
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Herrery rent richting de bal. Herrery draait met de bal, schiet en ... Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

10e minuut.
Sturdza passt de bal in één keer door. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery onderschept slim de pass. Herrery geeft een hoge lob. Paal!

20e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Bobeş met een sublieme pass. Nistor heeft problemen om de bal te vangen. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wanglorz is nu in balbezit. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pazzi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Ioanin de bal. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza speelt de bal door. Recalde is nu in balbezit. Recalde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hyatt. Herrery is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ioanin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nistor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sturdza met een sublieme pass. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal in één keer door. Recalde rent richting de bal. Recalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wanglorz verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ioanin geeft een hoge lob. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Bobeş geeft een hoge lob. Recalde rent richting de bal. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC Olteanca 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 46%, FC Olteanca 54%.
wild city - FC Olteanca 1:0

47e minuut.
Bobeş rent richting de bal. Bobeş probeert naar een medespeler te passen. Herrery is nu in balbezit. Herrery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC Olteanca 2:0

49e minuut.
Coşerea onderschept slim de pass. Senderos onderschept slim de pass. Opriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Senderos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Senderos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Todor bokst de bal weg.

52e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea is nu in balbezit. Coşerea geeft de bal voor. Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery schiet op doel. Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC Olteanca 3:0

54e minuut.
Rusoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş geeft de bal voor. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde verovert de bal door een tackle van achteren. Recalde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Lup komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea komt het veld opgelopen. Butnăreanu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sturdza passt de bal met de wreef. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi passt de bal met de wreef. Recalde is nu in balbezit. Recalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Beştea schiet op doel. Kyriakoudis geeft de bal voor. Ioanin probeert de bal aan de voet te houden. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC Olteanca 4:0

71e minuut.
Nae komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Lup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beştea rent richting de bal. Beştea geeft een lange en hoge pass. Nae rent richting de bal. Nae geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Ioanin de bal. Abd El-Khalek speelt de bal door. Sturdza geeft een hoge lob. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wild city - FC Olteanca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wild city 34%, FC Olteanca 66%.
wild city - FC Olteanca 5:0