Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Iskra Wyszyny Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2465
Iskra Wyszyny Kwiatas Bydgoszcz
4 2 2 2 Tactiek Wiki
43% Balbezit 57%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 47.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Luntz passt de bal met de wreef. Lăzăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bałdys de bal. Bałdys geeft een hoge lob. Vidanov bokst de bal weg.

14e minuut.
Ligeirinho met een snelle inworp. Synowiec rent richting de bal. Synowiec passt de bal met de wreef. Tapar is nu in balbezit. Tapar haalt uit met een fantastische trap. Vidanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Synowiec rent richting de bal. Synowiec passt de bal zonder na te denken. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Bałdys rent richting de bal. Bałdys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tapar is nu in balbezit. Tapar schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Synowiec rent richting de bal. Synowiec met een sublieme pass. Bałdys rent richting de bal. Bałdys schiet op doel. Vidanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Kwiatas Bydgoszcz 1:0

21e minuut.
Ligeirinho onderschept slim de pass. Ligeirinho probeert naar een medespeler te passen. Bałdys rent richting de bal. Bałdys haalt uit met een fantastische trap. Vidanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Kwiatas Bydgoszcz 2:0

22e minuut.
Bodea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Synowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bodea speelt de bal door. Synowiec is nu in balbezit. Synowiec passt de bal zonder na te denken. Bałdys rent richting de bal. Bałdys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Kwiatas Bydgoszcz 3:0

36e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Bodea speelt de bal door. Synowiec probeert naar een medespeler te passen. Tapar rent richting de bal. Tapar schiet op doel. Vidanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zics bereikt de bal nog maar net als eerste. Zics passt de bal in één keer door. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Marek rent richting de bal. Marek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Puolakkainen de bal. Zics rent richting de bal. Zics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 22%, Kwiatas Bydgoszcz 78%.
Iskra Wyszyny - Kwiatas Bydgoszcz 3:0

56e minuut.
Graffigna verovert de bal door een tackle van achteren. Graffigna speelt de bal door. Klungelig pakt Całka de bal. Całka schiet op doel. Hozman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zics. Bojko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bałdys maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Kwiatas Bydgoszcz 4:0

65e minuut.
Bodea passt de bal in één keer door. Inworp. Synowiec met een snelle inworp. Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap. Vidanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum geeft een hoge lob. Puolakkainen is nu in balbezit. Zics verovert de bal door een tackle van achteren. Zics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Vidanov met een sublieme pass. Bojko kopt de bal weg. Daar is Ligeirinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zics rent richting de bal. Zics draait met de bal, schiet en ... Hozman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ligeirinho controleert de bal met de borst. Blum is nu in balbezit. Puolakkainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum onderschept slim de pass. Blum draait met de bal, schiet en ... Hozman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 39%, Kwiatas Bydgoszcz 61%.
Iskra Wyszyny - Kwiatas Bydgoszcz 4:0