Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WKS PSK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1653
WKS PSK Sparta Rio de Fabrico
PSK Tactiek No. 1
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 34.6
very good Schieten very good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Magiera heeft problemen om de bal te vangen. Harsányi geeft de bal voor. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 0:1

6e minuut.
Beksa is nu in balbezit. Beksa speelt de bal door. Pedros onderschept slim de pass. Türkler rent richting de bal. Türkler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mureşanu geeft een hoge lob. Inworp. Jarzębski met de inworp. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mak met een sublieme pass. Dlhoš rent richting de bal. Dlhoš geeft een lange en hoge pass. Ovedenie kan de bal niet met de borst controleren. Ovedenie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Marcelino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dlhoš met de inworp. Ovedenie is nu in balbezit. Ovedenie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mureşanu met een harde bal richting middenveld. Przywara kopt de bal weg. Simon is nu in balbezit. Volckaert onderschept slim de pass. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zaharia komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Volckaert rent richting de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie is nu in balbezit. Henríquez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Francis de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kratochvíl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratochvíl geeft een lange en hoge pass. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský onderschept slim de pass. Mlčkovský schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Skręt rent richting de bal. Türkler onderschept slim de pass. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 0:2

33e minuut.
Daar is Przywara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywara geeft een lange en hoge pass. Dlhoš kopt de bal weg. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski passt de bal met de wreef. Magiera probeert naar een medespeler te passen. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 1:2

45e minuut.
Harsányi speelt de bal door. Klungelig pakt Bruravik de bal. Francis rent richting de bal. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie schiet op doel. Henríquez bokst de bal weg. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 2:2

45e minuut.
Taveira komt het veld opgelopen. Barrios komt het veld opgelopen. Gallo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 38%, Sparta Rio de Fabrico 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 2:2

48e minuut.
Volckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft de bal voor. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Magiera passt de bal in één keer door. Dlhoš probeert naar een medespeler te passen. Kratochvíl bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera onderschept slim de pass. Magiera haalt uit met een fantastische trap. Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Bruravik rent richting de bal. Magiera verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kratochvíl. Magiera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francis komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Jarzębski geeft de bal voor. Beksa is nu in balbezit. Beksa passt de bal in één keer door. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Taveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveira passt de bal in één keer door. Ovedenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera is nu in balbezit. Magiera geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 3:2

64e minuut.
Bruravik met een sublieme pass. Klungelig pakt Harsányi de bal. Harsányi passt de bal zonder na te denken. Türkler is nu in balbezit. Türkler haalt uit met een fantastische trap. Kurz bokst de bal weg. Türkler rent richting de bal. Türkler geeft een hoge lob. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Jarzębski passt de bal in één keer door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera met een sublieme pass. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... Henríquez bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Przywara met de inworp. Jarzębski is nu in balbezit. Jarzębski geeft de bal voor. Ovedenie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bruravik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Przywara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie verovert de bal door een tackle van achteren. Ovedenie schiet op doel. Henríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Taveira geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 4:2

89e minuut.
Harsányi heeft problemen om de bal te vangen. Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magiera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 32%, Sparta Rio de Fabrico 68%.
WKS PSK - Sparta Rio de Fabrico 4:2