Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CR7 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2526
FC Rebstein Timesteam
HOTATTACK3 Tactiek Onemanshow
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 25.7
excellent Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Mạnh Cường rent richting de bal. Mạnh Cường passt de bal met de wreef. Tendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tendas schiet op doel. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 1:0

15e minuut.
Pielka onderschept slim de pass. Pielka met een sublieme pass. Tendas heeft problemen om de bal te vangen. Tendas draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 2:0

18e minuut.
Praščević passt de bal in één keer door. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trebaldi kopt de bal weg. Tendas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jodaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 3:0

23e minuut.
Trebaldi is nu in balbezit. Trebaldi speelt de bal door. Tendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tendas haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 4:0

27e minuut.
Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi geeft de bal voor. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tendas is nu in balbezit. Tendas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 5:0

28e minuut.
Daar is Fassbender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schur is nu in balbezit. Fassbender bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć onderschept slim de pass. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adelhardt trapt de bal weg van het doel. Praščević kopt de bal weg. Berbeć rent richting de bal. Berbeć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 6:0

40e minuut.
Doeltrap. Adelhardt met een harde bal richting middenveld. Praščević kopt de bal weg. Tendas rent richting de bal. Tendas draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pielka kopt de bal weg. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi passt de bal zonder na te denken. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tendas is nu in balbezit. Tendas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 31%, Timesteam 69%.
FC Rebstein - Timesteam 6:0

53e minuut.
Tendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielka rent richting de bal. Tendas verovert de bal door een tackle van achteren. Tendas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebstein - Timesteam 7:0

55e minuut.
Benderać met een sublieme pass. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević passt de bal zonder na te denken. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mạnh Cường kopt de bal weg. Jauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć onderschept slim de pass. Berbeć schiet op doel. Adelhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Praščević passt de bal in één keer door. Pielka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tendas verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Praščević rent richting de bal. Praščević met een sublieme pass. Trebaldi speelt de bal door. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Sutter neemt vlug de vrije trap. Tendas kopt de bal weg. Berbeć is nu in balbezit. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Evenepoel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perfler met de inworp. Fassbender bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassbender geeft een hoge lob. Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Jaros rent richting de bal. Trebaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Trebaldi passt de bal met de wreef. Berbeć rent richting de bal. Berbeć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jaros kopt de bal weg. Trebaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trebaldi met een sublieme pass. Berbeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbeć haalt uit met een fantastische trap. Adelhardt bokst de bal weg. Tendas rent richting de bal. Tendas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Berbeć geeft de bal voor. Adelhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebstein 28%, Timesteam 72%.
FC Rebstein - Timesteam 7:0