Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Sodininkas Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Sodininkas KS Rezerwa
sodas-3 Tactiek 4-1-3-2 wysoko
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.7 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen solid


16e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinbockel geeft een lange en hoge pass. Pérez Oliveros heeft problemen om de bal te vangen. Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron draait met de bal, schiet en ... Basiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Semper geeft de bal voor. Tekerlekçi kopt de bal weg. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pufleanu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bacalhau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heinbockel is nu in balbezit. Heinbockel met een sublieme pass. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel. Basiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gialesakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stiles met de inworp. Bajron is nu in balbezit. Bajron schiet op doel. Basiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stiles geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čečekovas controleert de bal met de borst. Stafidă rent richting de bal. Stafidă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - KS Rezerwa 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Bacalhau de bal. Semper is nu in balbezit. Semper met een sublieme pass. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 70%, KS Rezerwa 30%.
Sodininkas - KS Rezerwa 0:1

46e minuut.
van Schijndel komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Heinbockel probeert de bal aan de voet te houden. Newman is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oliva komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bajron is nu in balbezit. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi met een sublieme pass. Stiles heeft problemen om de bal te vangen. Stiles geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gotlevskis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stafidă is nu in balbezit. Čečekovas rent richting de bal. Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Basiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - KS Rezerwa 0:2

61e minuut.
Soupiadis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo passt de bal zonder na te denken. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş geeft een hoge lob. van Schijndel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Stafidă controleert de bal met de borst. Wieprzęć bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă haalt uit met een fantastische trap. Basiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - KS Rezerwa 0:3

89e minuut.
Baptist controleert de bal met de borst. Baptist speelt de bal door. Heinbockel geeft de bal voor. Stafidă rent richting de bal. Stafidă draait met de bal, schiet en ... Basiaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - KS Rezerwa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 56%, KS Rezerwa 44%.
Sodininkas - KS Rezerwa 0:4