Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS OGNIWO Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1230
LKS OGNIWO Pinheiros PR
new Tactiek PPR1
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 25.2
solid Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Revolta geeft een lange en hoge pass. Toader is nu in balbezit. Toader geeft de bal voor. Ungvári springt en kopt de bal. Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jeppsson probeert naar een medespeler te passen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pavon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pavon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Marek raakt geblesseerd tijdens het duel. Blagojević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ungvári kopt de bal weg. Assis kan de bal niet met de borst controleren. Briones rent richting de bal. Briones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Pinheiros PR 1:0

14e minuut.
Poeta onderschept slim de pass. Poeta probeert naar een medespeler te passen. Callé bereikt de bal nog maar net als eerste. Callé schiet op doel. Szymała onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simplício zal de hoekschop nemen. Mills kopt de bal weg. Pressato probeert naar een medespeler te passen. Callé is nu in balbezit. Callé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS OGNIWO - Pinheiros PR 1:1

17e minuut.
Briones rent richting de bal. Briones heeft problemen om de bal te vangen. Briones passt de bal met de wreef. Ungvári is nu in balbezit. Ungvári schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Blagojević is nu in balbezit. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peroba is nu in balbezit. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Poeta speelt de bal door. Zingarella rent richting de bal. Simplício tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simplício krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Blagojević is nu in balbezit. Callé verovert de bal door een tackle van achteren. Callé speelt de bal door. Poeta rent richting de bal. Poeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 53%, Pinheiros PR 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS OGNIWO - Pinheiros PR 1:1

46e minuut.
Poeta rent richting de bal. Ungvári verovert de bal door een tackle van achteren. Pressato rent richting de bal. Ungvári verovert de bal door een tackle van achteren. Ungvári schiet op doel. Peixeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Marek heeft problemen om de bal te vangen. Blagojević is nu in balbezit. Blagojević probeert naar een medespeler te passen. Ungvári rent richting de bal. Ungvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Pinheiros PR 2:1

60e minuut.
Blagojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek passt de bal in één keer door. Briones rent richting de bal. Briones schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simplício met een snelle inworp. Assis rent richting de bal. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones haalt uit met een fantastische trap. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ungvári rent richting de bal. Ungvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zingarella passt de bal zonder na te denken. Ungvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári passt de bal in één keer door. Briones rent richting de bal. Briones schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pressato bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek onderschept slim de pass. Marek probeert naar een medespeler te passen. Briones is nu in balbezit. Briones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 39%, Pinheiros PR 61%.
LKS OGNIWO - Pinheiros PR 2:1