Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SANDECJA N.S Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3800
SANDECJA N.S FC Ostpreußen Allenstein
JANUSZ Tactiek NG31
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 39.1
good Schieten good
average Passen weak
good Verdedigen solid


29e minuut.
Žilavec passt de bal met de wreef. Falloon heeft problemen om de bal te vangen. Milnes speelt de bal door. Wasiak rent richting de bal. Wasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - FC Ostpreußen Allenstein 0:1

36e minuut.
Wyszyński probeert de bal aan de voet te houden. Babaverdiyev kopt de bal weg. Milnes rent richting de bal. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Capitán Prado probeert naar een medespeler te passen. Milnes is nu in balbezit. Milnes passt de bal met de wreef. Szojda is nu in balbezit. Szojda haalt uit met een fantastische trap. Bello bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 71%, FC Ostpreußen Allenstein 29%.
SANDECJA N.S - FC Ostpreußen Allenstein 0:1

48e minuut.
Brady geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otero met de inworp. Appello is nu in balbezit. Appello schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirovano met een snelle inworp. Glorioso is nu in balbezit. Glorioso geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Babaverdiyev kopt de bal weg. Milnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Milnes met een sublieme pass. Wasiak is nu in balbezit. Wasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Milnes passt de bal met de wreef. Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev passt de bal in één keer door. Wasiak is nu in balbezit. Wasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Babaverdiyev speelt de bal door. Klungelig pakt Wyszyński de bal. Kool bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bello trapt de bal weg van het doel. Falloon kopt de bal weg. Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojda haalt uit met een fantastische trap. Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Szojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojda geeft de bal voor. Daar is Capitán Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiak rent richting de bal. Wasiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Szojda de bal. Szojda passt de bal met de wreef. Wasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasiak draait met de bal, schiet en ... Kool probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brady neemt vlug de vrije trap. Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaverdiyev passt de bal met de wreef. Wasiak rent richting de bal. Wasiak draait met de bal, schiet en ... Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 65%, FC Ostpreußen Allenstein 35%.
SANDECJA N.S - FC Ostpreußen Allenstein 0:1