Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC SARAFOVO Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2240
FC SARAFOVO SV Ungargasse
BAMBAM Tactiek ADC
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 39.5
good Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Lavanya is nu in balbezit. Constantin onderschept slim de pass. Brzeziński onderschept slim de pass. Mihail rent richting de bal. Mihail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 0:1

10e minuut.
Smrdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrdić geeft een lange en hoge pass. Bozhilov is nu in balbezit. Bozhilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 1:1

19e minuut.
Bozhilov is nu in balbezit. Heigner onderschept slim de pass. Heigner speelt de bal door. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Flaum geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Chepilov trapt de bal weg. Bozhilov probeert de bal met de borst te controleren. Bozhilov draait met de bal, schiet en ... Scheiber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Flaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzeziński speelt de bal door. Mihail rent richting de bal. Mihail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Salmón speelt de bal door. Smrdić rent richting de bal. Smrdić met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrdić verovert de bal door een tackle van achteren. Smrdić met een sublieme pass. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 50%, SV Ungargasse 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 1:1

48e minuut.
Oberhauser rent richting de bal. Szamborski begaat een overtreding. Oberhauser raakt geblesseerd tijdens het duel. Weiss zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Constantin de bal. Lavanya rent richting de bal. Lavanya draait met de bal, schiet en ... Chepilov bokst de bal weg.

54e minuut.
Weiss passt de bal zonder na te denken. Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek passt de bal zonder na te denken. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinek passt de bal met de wreef. Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 1:2

74e minuut.
Weiss geeft een lange en hoge pass. Mihail controleert de bal met de borst. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya schiet op doel. Constantin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Heigner is nu in balbezit. Heigner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weiss de bal. Bozhilov rent richting de bal. Bozhilov draait met de bal, schiet en ... Scheiber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Scheiber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 2:2

88e minuut.
Lavanya onderschept slim de pass. Lavanya speelt de bal door. Salmón is nu in balbezit. Mihail verovert de bal door een tackle van achteren. Mihail haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 54%, SV Ungargasse 46%.
FC SARAFOVO - SV Ungargasse 2:3