Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: SDG Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 659
SDG AC Sękowo
433 Tactiek taktyka1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


7e minuut.
Weiland verovert de bal door een tackle van achteren. Weiland passt de bal zonder na te denken. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel. Ślęzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:1

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Piroddu de bal onder controle te krijgen. Weiland is nu in balbezit. Weiland passt de bal zonder na te denken. Resende rent richting de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dobras is nu in balbezit. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura rent richting de bal. Segura probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Resende geeft een lange en hoge pass. Weiland is nu in balbezit. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel. Ślęzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:2

24e minuut.
Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka geeft de bal voor. Inworp. Amariei met de inworp. Piroddu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura geeft een lange en hoge pass. Resende rent richting de bal. Resende draait met de bal, schiet en ... Ślęzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Puk is nu in balbezit. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiland passt de bal zonder na te denken. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:3

32e minuut.
Inworp. Vejprava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weiland speelt de bal door. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende schiet op doel. Ślęzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:4

33e minuut.
Puk met een sublieme pass. Majerczyk is nu in balbezit. Majerczyk speelt de bal door. Resende is nu in balbezit. Resende haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak bokst de bal weg.

34e minuut.
Weiland onderschept slim de pass. Weiland speelt de bal door. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:5

45e minuut.
Zmyślony geeft een hoge lob. Piroddu is nu in balbezit. Piroddu passt de bal zonder na te denken. Segura is nu in balbezit. Segura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SDG 81%, AC Sękowo 19%.
SDG - AC Sękowo 0:5

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Puk de bal onder controle te krijgen. Segura kopt de bal weg. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiland met een sublieme pass. Amariei speelt de bal door. Resende rent richting de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Piroddu rent richting de bal. Piroddu passt de bal met de wreef. Weiland met een sublieme pass. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel. Ślęzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Dobras rent richting de bal. Weiland onderschept slim de pass. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel. Ślęzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:6

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Badaczewski komt het veld opgelopen. Kochan komt het veld opgelopen. Beenhakker komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Car geeft de bal voor. Segura probeert de bal aan de voet te houden. Kuczka begaat een overtreding. Kuczka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ślęzak trapt de bal weg van het doel. Weiland met een sublieme pass. Kochan rent richting de bal. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kochan is nu in balbezit. Klungelig pakt Kochan de bal. Kochan passt de bal in één keer door. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap. Ślęzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Segura is nu in balbezit. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SDG - AC Sękowo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SDG 79%, AC Sękowo 21%.
SDG - AC Sękowo 0:7