Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pincher United Fc LFC
G0 PR0 4-4-2 Tactiek paw
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 37.9
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Boer probeert naar een medespeler te passen. Daar is do Carmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu is nu in balbezit. Cieślar onderschept slim de pass. Cieślar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rivelato zal de hoekschop nemen. Lizusowicz springt en kopt de bal. bin Jamlus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kopania verovert de bal door een tackle van achteren. Kopania passt de bal zonder na te denken. Cieślar met een sublieme pass. Jamróz is nu in balbezit. Jamróz geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Koman passt de bal zonder na te denken. Boli rent richting de bal. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boli onderschept slim de pass. Boli schiet op doel. Găman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Boer met een sublieme pass. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo passt de bal met de wreef. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamróz verovert de bal door een tackle van achteren. Jamróz passt de bal in één keer door. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arghirescu speelt de bal door. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc passt de bal in één keer door. Rivelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelato geeft een lange en hoge pass. bin Jamlus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Moţoc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczęśniak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Rivelato rent richting de bal. Rivelato geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
bin Jamlus trapt de bal weg van het doel. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Canas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Canas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Canas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Piasecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Boli de bal. Kopania onderschept slim de pass. Boli onderschept slim de pass. Boli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 54%, Fc LFC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pincher United - Fc LFC 0:0

46e minuut.
Altınapa komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Aradszky geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kopania met een snelle inworp. Jamróz rent richting de bal. Jamróz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Koman speelt de bal door. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki probeert naar een medespeler te passen. Boli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boli draait met de bal, schiet en ... Găman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo speelt de bal door. Boli is nu in balbezit. Boli schiet op doel. Găman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Boli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopania maakt een afschuwelijke overtreding. Boli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvær komt het veld opgelopen.

71e minuut.
do Carmo passt de bal met de wreef. Piasecki rent richting de bal. Piasecki passt de bal zonder na te denken. Alvær rent richting de bal. Alvær draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pincher United - Fc LFC 1:0

87e minuut.
Alvær draait met de bal, schiet en ... Găman speelt de bal door. Koman kopt de bal weg. Alvær bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvær schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pincher United 44%, Fc LFC 56%.
Pincher United - Fc LFC 1:0