Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Die Halbstarken ALTAY
zwanzig Tactiek UMUUUT 4-3-1-2
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
77 gemiddelde waardering 68.8
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Conde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frangueiro komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mayz verovert de bal door een tackle van achteren. Paciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubbert. Paciosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paciosi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Oehring bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehring passt de bal in één keer door. Nutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Nutz is nu in balbezit. Nutz passt de bal in één keer door. Oehring probeert naar een medespeler te passen. Häring is nu in balbezit. Häring haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Oberberger de bal. Kuźniewski is nu in balbezit. Oberberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuźniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 46%, ALTAY 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Halbstarken - ALTAY 0:0

63e minuut.
Frangueiro is nu in balbezit. Frangueiro passt de bal in één keer door. Paciosi is nu in balbezit. Paciosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - ALTAY 0:1

65e minuut.
Rudecki geeft een lange en hoge pass. Hurskanen probeert naar een medespeler te passen. Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Häring is nu in balbezit. Häring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rudecki speelt de bal door. Prudlik is nu in balbezit. Quartieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quartieri krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Häring kopt de bal weg. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Oberberger rent richting de bal. Oberberger schiet op doel. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - ALTAY 1:1

88e minuut.
Paciosi onderschept slim de pass. Alemdaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Oberberger kopt de bal weg. Häring is nu in balbezit. Häring draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 49%, ALTAY 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Halbstarken - ALTAY 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Frangueiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mayz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayz passt de bal in één keer door. Paciosi rent richting de bal. Paciosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Namysł heeft problemen om de bal te vangen. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - ALTAY 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 54%, ALTAY 46%.
Die Halbstarken - ALTAY 1:2

111e minuut.
Frangueiro probeert de bal met de borst te controleren. Oehring geeft een hoge lob. Oberberger rent richting de bal. Oberberger haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - ALTAY 2:2

118e minuut.
Oehring is nu in balbezit. Oehring passt de bal in één keer door. Cardozo rent richting de bal. Oberberger onderschept slim de pass. Oberberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

120e minuut.
Inworp. Prudlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nutz geeft een lange en hoge pass. Häring is nu in balbezit. Häring haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 43%, ALTAY 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Halbstarken - ALTAY 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Prisecari neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
Häring neemt de penalty, wat een uithaal! Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Paciosi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - ALTAY 2:3
---
Oberberger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - ALTAY 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mayz neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hackenjos neemt zijn aanloop. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Wabik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Oehring kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Frangueiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - ALTAY 3:4
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nutz neemt zijn aanloop. Sousa Mendes bokst de bal weg. Paal!
---