Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Worms-BG Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4680
FC Worms-BG Wimbledon Tokers
б група 2 Tactiek slight diffnt
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 39.9
adequate Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Bogomilov geeft een lange en hoge pass. Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. Bruzda geeft de bal voor. Daar is Dachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - Wimbledon Tokers 0:1

12e minuut.
Łoszkowski geeft de bal voor. Inworp. Martinchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandalovski rent richting de bal. Bandalovski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Getov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metelka is nu in balbezit. Metelka probeert naar een medespeler te passen. Dachev rent richting de bal. Dachev draait met de bal, schiet en ... Zlatinov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - Wimbledon Tokers 0:2

22e minuut.
Dachev rent richting de bal. Dachev speelt de bal door. Metelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelka haalt uit met een fantastische trap. Zlatinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - Wimbledon Tokers 0:3

30e minuut.
Dachev verovert de bal door een tackle van achteren. Metelka rent richting de bal. Dachev rent richting de bal. Dachev schiet op doel. Bogomilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Grozev passt de bal zonder na te denken. Bandalovski is nu in balbezit. Bandalovski passt de bal in één keer door. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Worms-BG 60%, Wimbledon Tokers 40%.
FC Worms-BG - Wimbledon Tokers 0:3

46e minuut.
Pecev komt het veld opgelopen. Minovski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruzda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Metelka is nu in balbezit. Dachev rent richting de bal. Dachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Worms-BG - Wimbledon Tokers 0:4

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yalamov komt het veld opgelopen. Diev komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Grozev rent richting de bal. Vitacchio verovert de bal door een tackle van achteren. Vitacchio met een sublieme pass. Dachev is nu in balbezit. Dachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bruzda geeft een hoge lob. Diev rent richting de bal. Diev geeft een lange en hoge pass. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vitacchio geeft een hoge lob. Dachev rent richting de bal. Getov onderschept slim de pass. Yalamov verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Minovski passt de bal zonder na te denken. Getov is nu in balbezit. Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev rent richting de bal. Dachev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bandalovski is nu in balbezit. Metelka onderschept slim de pass. Metelka speelt de bal door. Dachev is nu in balbezit. Dachev schiet op doel. Zlatinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Worms-BG 65%, Wimbledon Tokers 35%.
FC Worms-BG - Wimbledon Tokers 0:4