Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASROMA Manchester Ovest
winner new Tactiek News
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 5
72.5 gemiddelde waardering 69
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Schepers passt de bal met de wreef. Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Quang Thuận is nu in balbezit. Quang Thuận schiet op doel. Nabert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 0:1

8e minuut.
Gagnidze verovert de bal door een tackle van achteren. Uhart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gagnidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gagnidze met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Schepers de bal onder controle te krijgen. Couton rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 0:2

12e minuut.
Dragomirov onderschept slim de pass. Feigenbutz is nu in balbezit. Couton is nu in balbezit. Couton haalt uit met een fantastische trap. Nabert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 0:3

21e minuut.
Paulista met de inworp. Baldassare is nu in balbezit. Baldassare passt de bal zonder na te denken. Uhart is nu in balbezit. Uhart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Şerbănescu onderschept slim de pass. Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Gagnidze rent richting de bal. Hopman onderschept slim de pass. Hopman haalt uit met een fantastische trap. Trondl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 1:3

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nabert niet meer kan verder spelen. Scarangello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 46%, Manchester Ovest 54%.
ASROMA - Manchester Ovest 1:3

55e minuut.
Tormoud geeft de bal voor. Couton is nu in balbezit. Elter maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Elter naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Siikala passt de bal in één keer door. Tormoud rent richting de bal. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 2:3

66e minuut.
Dragomirov rent richting de bal. Dragomirov geeft een hoge lob. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel. Scarangello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 2:4

67e minuut.
Olszanecki controleert de bal met de borst. Tábori rent richting de bal. Dragomirov onderschept slim de pass. Dragomirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 2:5

69e minuut.
Baldassare geeft een lange en hoge pass. Dragomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori begaat een overtreding. Tábori krijgt een gele kaart. Dragomirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vati komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Scarangello trapt de bal weg van het doel. Pařík kopt de bal weg. Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton is nu in balbezit. Couton draait met de bal, schiet en ... Scarangello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quang Thuận rent richting de bal. Quang Thuận draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Şerbănescu onderschept slim de pass. Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Trondl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 3:5

81e minuut.
Buitenspel voor Bernacki. Goede buitenspelval van de verdediging. Siikala maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Couton rent richting de bal. Couton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Manchester Ovest 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 43%, Manchester Ovest 57%.
ASROMA - Manchester Ovest 3:6