Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: craioveanca Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5810
craioveanca Fc. Dunarea de Jos
atac Tactiek Baraj
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 49.9
formidable Schieten good
solid Passen solid
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Baniciu geeft de bal voor. Amigão geeft een lange en hoge pass. Kornacki heeft problemen om de bal te vangen. Jávega Jiménez rent richting de bal. Jávega Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Amigão rent richting de bal. Amigão passt de bal met de wreef. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha geeft een lange en hoge pass. Jávega Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mártha kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - Fc. Dunarea de Jos 1:0

30e minuut.
Fontes geeft een lange en hoge pass. Phojun is nu in balbezit. Amigão maakt een afschuwelijke overtreding. Amigão krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Angel geeft de bal voor. Mártha kopt de bal weg. Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Leroy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - Fc. Dunarea de Jos 2:0

44e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. Galindo kopt de bal weg. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez schiet op doel. Leroy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craioveanca 36%, Fc. Dunarea de Jos 64%.
craioveanca - Fc. Dunarea de Jos 2:0

47e minuut.
Wurszt rent richting de bal. Bărăscu is nu in balbezit. Bărăscu geeft de bal voor. Jávega Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra met een sublieme pass. Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco verovert de bal door een tackle van achteren. Gieco schiet op doel. Bosio bokst de bal weg.

52e minuut.
Klungelig pakt Mártha de bal. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan passt de bal in één keer door. Mártha is nu in balbezit. Mártha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mártha rent richting de bal. Kornacki is nu in balbezit. Mártha verovert de bal door een tackle van achteren. Mártha draait met de bal, schiet en ... Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - Fc. Dunarea de Jos 3:0

65e minuut.
Doeltrap. Bierbaron komt het veld opgelopen. Bảo Sơn komt het veld opgelopen. Basterra komt het veld opgelopen. Epure komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bảo Sơn speelt de bal door. Basterra rent richting de bal. Basterra passt de bal zonder na te denken. Mártha is nu in balbezit. Mártha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mártha rent richting de bal. Mártha schiet op doel. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
craioveanca - Fc. Dunarea de Jos 4:0

68e minuut.
Bierbaron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı passt de bal in één keer door. Mártha controleert de bal met de borst. Mártha geeft een lange en hoge pass. Leroy bokst de bal weg.

70e minuut.
Epure met een sublieme pass. Basterra is nu in balbezit. Baniciu onderschept slim de pass. Yabancı verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kornacki geeft een hoge lob. Inworp. Bierbaron met de inworp. Mártha is nu in balbezit. Mártha haalt uit met een fantastische trap. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Basterra onderschept slim de pass. Basterra probeert naar een medespeler te passen. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Basterra rent richting de bal. Basterra draait met de bal, schiet en ... Epure probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Epure geeft een hoge lob. Mártha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bảo Sơn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Basterra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baniciu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Angel geeft een hoge lob. Phojun kopt de bal weg. Kornacki heeft problemen om de bal te vangen. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Basterra passt de bal in één keer door. Epure is nu in balbezit. Epure speelt de bal door. Basterra rent richting de bal. Basterra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wurszt kopt de bal weg. Epure rent richting de bal. Epure speelt de bal door. Basterra rent richting de bal. Basterra schiet op doel. Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fontes geeft de bal voor. Mártha is nu in balbezit. Mártha passt de bal zonder na te denken. Basterra rent richting de bal. Basterra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: craioveanca 35%, Fc. Dunarea de Jos 65%.
craioveanca - Fc. Dunarea de Jos 4:0