Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ Pachnące Skunksy
4-1-1-2-2-OFF Tactiek 5-2-prawe-OFFbd
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 71.3
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hulewicz de bal. Hulewicz geeft de bal voor. Montwiłł springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rydzyk passt de bal met de wreef. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Gordon krijgt zijn hoofd ertegen. Vassdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki passt de bal in één keer door. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Póczik probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:1

31e minuut.
Fernández de Villegas geeft de bal voor. Hârleaţă rent richting de bal. Fernández de Villegas speelt de bal door. Klungelig pakt Hârleaţă de bal. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner draait met de bal, schiet en ... Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

44e minuut.
Hârleaţă geeft de bal voor. Gordon is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Póczik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gordon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Vassdal met een harde bal richting middenveld. Brzóska kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karanović. Karanović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 68%, Pachnące Skunksy 32%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:1

46e minuut.
Toper komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Brzóska geeft een lange en hoge pass. Warner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perl. Perl krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Alcalde heeft problemen om de bal te vangen. Bodzioch is nu in balbezit. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. Gordon rent richting de bal. Gordon schiet op doel. Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lean geeft een hoge lob. Montwiłł kan de bal niet met de borst controleren. Uskoković verovert de bal door een tackle van achteren. Uskoković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch passt de bal in één keer door. Hârleaţă heeft problemen om de bal te vangen. Hârleaţă geeft de bal voor. Gordon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:2

60e minuut.
Szymanek komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Szymanek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydzyk geeft de bal voor. Warner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:3

63e minuut.
Brzóska met een sublieme pass. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă passt de bal met de wreef. Warner rent richting de bal. Warner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bodzioch met een sublieme pass. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă geeft een hoge lob. Gordon krijgt zijn hoofd ertegen. Warner geeft een lange en hoge pass. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Warner kopt de bal weg. Toper rent richting de bal. Toper geeft een lange en hoge pass. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. von Franzen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Hârleaţă kopt de bal weg. Daar is Ciechacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perl bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner haalt uit met een fantastische trap. Vassdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 71%, Pachnące Skunksy 29%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:3