Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ Pachnące Skunksy
4-1-1-2-2-OFF Tactiek 5-2-lewe-2 OFF
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 72
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Hârleaţă passt de bal met de wreef. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk passt de bal met de wreef. Póczik rent richting de bal. Póczik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner draait met de bal, schiet en ... Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Alcalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalde speelt de bal door. Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft de bal voor. van Hooijdonk krijgt zijn hoofd ertegen. Szmit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz geeft de bal voor. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Póczik bereikt de bal nog maar net als eerste. Póczik passt de bal in één keer door. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Gordon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas passt de bal met de wreef. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft de bal voor. Montwiłł maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Póczik speelt de bal door. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft een hoge lob. Warner rent richting de bal. Warner draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Perl probeert de bal aan de voet te houden. Warner is nu in balbezit. Póczik is nu in balbezit. Póczik passt de bal met de wreef. Warner rent richting de bal. Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hârleaţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Warner is nu in balbezit. Warner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:2

36e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal in één keer door. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz geeft een hoge lob. Montwiłł maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bronowicki speelt de bal door. Hârleaţă rent richting de bal. Met opzet legt Lean zijn tegenspeler op de grond. Lean krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Montwiłł is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodzioch. Montwiłł raakt geblesseerd tijdens het duel. Karanović wilt de vrije trap nemen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 54%, Pachnące Skunksy 46%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:2

46e minuut.
Toper komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Gordon is nu in balbezit. Gordon speelt de bal door. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Warner rent richting de bal. Warner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:3

48e minuut.
Hârleaţă geeft een hoge lob. Gordon rent richting de bal. Fernández de Villegas probeert naar een medespeler te passen. Warner rent richting de bal. Warner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă met een sublieme pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fernández de Villegas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:4

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hulewicz met de inworp. Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki geeft een hoge lob. Montwiłł maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Graňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă geeft de bal voor. Gordon krijgt zijn hoofd ertegen. Vassdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández de Villegas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brzóska probeert de bal met de borst te controleren. Toper met een sublieme pass. Warner is nu in balbezit. Warner schiet op doel. Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Inworp. Szymanek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szmit neemt vlug de vrije trap. Toper kopt de bal weg. Warner is nu in balbezit. Warner draait met de bal, schiet en ... Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:5

72e minuut.
Inworp. von Franzen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gordon rent richting de bal. Gordon passt de bal met de wreef. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner schiet op doel. Vassdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 0:6

75e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz geeft een hoge lob. van Hooijdonk springt en kopt de bal. Szmit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 1:6

78e minuut.
Perl geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk rent richting de bal. Bronowicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bronowicki krijgt een gele kaart. van Hooijdonk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydzyk. Rydzyk krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Perl verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas is nu in balbezit. Warner verovert de bal door een tackle van achteren. Warner schiet op doel. Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 1:7

86e minuut.
Alcalde rent richting de bal. Alcalde passt de bal met de wreef. Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. Szmit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodzioch heeft problemen om de bal te vangen. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 2:7

90e minuut.
Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perl rent richting de bal. Warner verovert de bal door een tackle van achteren. Warner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 56%, Pachnące Skunksy 44%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Pachnące Skunksy 2:8