Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
FC Krikos BobaS
Hehehe2 Tactiek 5-3-2 a
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
76.1 gemiddelde waardering 72.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen formidabel
briljant Verdedigen briljant


5e minuut.
Szulimowski rent richting de bal. Flederis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulimowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rousselet met een snel genomen vrije trap. Nahrendorf springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Flederis probeert naar een medespeler te passen. Nahrendorf heeft problemen om de bal te vangen. Nahrendorf speelt de bal door. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Skjevik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flederis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahrendorf. Nahrendorf krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Flederis onderschept slim de pass. Rousselet speelt de bal door. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - BobaS 1:0

22e minuut.
Omek passt de bal met de wreef. Hordecki rent richting de bal. Omek is nu in balbezit. Omek geeft een lange en hoge pass. Malicki rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 39%, BobaS 61%.
FC Krikos - BobaS 1:0

46e minuut.
Pfenniger komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vescina probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal met de wreef. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Omek passt de bal met de wreef. Daar is Morski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousselet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rousselet krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Sese passt de bal zonder na te denken. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. Skjevik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - BobaS 2:0

60e minuut.
Considine komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft de bal voor. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ardelean geeft een hoge lob. Margaritis kopt de bal weg. Lokatoš rent richting de bal. Nahrendorf onderschept slim de pass. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 37%, BobaS 63%.
FC Krikos - BobaS 2:0