Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: THC Węgrów Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 882
THC Węgrów GangStarr Clan
442 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 31.6
goed Schieten goed
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Błoński passt de bal in één keer door. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă is nu in balbezit. Roch verovert de bal door een tackle van achteren. Roch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Tummolo trapt de bal weg van het doel. Antolik is nu in balbezit. Antolik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leal trapt de bal weg van het doel. Balent kopt de bal weg. Sánchez Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jęczmionka verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczmionka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Agirretxe Arruti met de inworp. Cyps geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balent is nu in balbezit. Balent passt de bal in één keer door. Roch is nu in balbezit. de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - GangStarr Clan 1:0

26e minuut.
de la Guardia heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... Çamdalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - GangStarr Clan 2:0

36e minuut.
Balent is nu in balbezit. Balent speelt de bal door. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia schiet op doel. Çamdalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - GangStarr Clan 3:0

37e minuut.
Sánchez Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Soler geeft een hoge lob. de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia schiet op doel. Çamdalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - GangStarr Clan 4:0

44e minuut.
Cyps onderschept slim de pass. Balent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cyps raakt geblesseerd tijdens het duel. Hilă zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Romano probeert de bal met de borst te controleren. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - GangStarr Clan 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 51%, GangStarr Clan 49%.
THC Węgrów - GangStarr Clan 4:1

48e minuut.
Klungelig pakt Guziałek de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Błoński neemt de hoekschop. Sánchez Rodríguez kopt de bal weg. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Antolik rent richting de bal. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
de la Guardia is nu in balbezit. de la Guardia passt de bal in één keer door. Daar is Roch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Doeltrap. Leal trapt de bal weg. Balent met een sublieme pass. Daar is Roch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sánchez Soler controleert de bal met de borst. Sánchez Soler speelt de bal door. Balent probeert naar een medespeler te passen. Roch rent richting de bal. Roch draait met de bal, schiet en ... Çamdalı bokst de bal weg.

82e minuut.
Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Antolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolik haalt uit met een fantastische trap. Leal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
THC Węgrów - GangStarr Clan 4:2

85e minuut.
Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Carbajo rent richting de bal. Marynarz begaat een overtreding. Fernández Carbajo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Carbajo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leal bokst de bal weg. Madejczyk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sánchez Soler probeert naar een medespeler te passen. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia speelt de bal door. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Roch haalt uit met een fantastische trap. Çamdalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agirretxe Arruti zal de hoekschop nemen. Cyps rent richting de bal. Majerczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majerczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THC Węgrów 50%, GangStarr Clan 50%.
THC Węgrów - GangStarr Clan 4:2