Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3758
*** Wkra Bielawy *** Włókniarz-Sareza
4*3*3 Tactiek suckcess na Hut2
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 44.2
incredible Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wilczan geeft een lange en hoge pass. Bryjak kopt de bal weg. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel. Tiến Ðức bokst de bal weg. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 1:0

4e minuut.
Nagel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grycan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grycan met een sublieme pass. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Pasikowski probeert de bal aan de voet te houden. Grycan kopt de bal weg. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski schiet op doel. Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 2:0

7e minuut.
Pasikowski passt de bal met de wreef. Grycan probeert naar een medespeler te passen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 3:0

8e minuut.
Wilczan passt de bal zonder na te denken. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski passt de bal met de wreef. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski passt de bal zonder na te denken. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel. Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sánchez Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sánchez Benítez de bal. Sánchez Benítez geeft de bal voor. Pekról krijgt zijn hoofd ertegen. Świeca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 3:1

12e minuut.
Wilczan is nu in balbezit. Wilczan passt de bal in één keer door. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski schiet op doel. Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 4:1

25e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Szamborski is nu in balbezit. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel. Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 5:1

30e minuut.
Iwancewicz probeert naar een medespeler te passen. Wilczan speelt de bal door. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 6:1

31e minuut.
Salcedo passt de bal met de wreef. Sánchez Benítez rent richting de bal. Sánchez Benítez geeft een hoge lob. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról schiet op doel. Świeca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Wasielewski kopt de bal weg. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski passt de bal zonder na te denken. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wasielewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 7:1

36e minuut.
Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski onderschept slim de pass. Wasielewski geeft een lange en hoge pass. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szamborski rent richting de bal. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski passt de bal met de wreef. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan probeert naar een medespeler te passen. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 8:1

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Boeru stond buitenspel. Ochroński neemt vlug de vrije trap. Wasielewski kopt de bal weg. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 30%, Włókniarz-Sareza 70%.
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 9:1

47e minuut.
Grycan speelt de bal door. Daar is Szamborski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamborski met een sublieme pass. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Tiến Ðức met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Boski de bal. Boeru rent richting de bal. Boeru haalt uit met een fantastische trap. Świeca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Ochroński verovert de bal door een tackle van achteren. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 10:1

54e minuut.
Doeltrap. Szyszka trapt de bal weg van het doel. Grycan kopt de bal weg. Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Boeru rent richting de bal. Boeru met een sublieme pass. Pekról rent richting de bal. Pekról draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 10:2

55e minuut.
Kohut komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ciemniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemniewski geeft een hoge lob. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 11:2

61e minuut.
Boeru controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karpiński komt het veld opgelopen. Ochroński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gazdík komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Dabaghyan komt het veld opgelopen. Dyzma komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński geeft de bal voor. Szamborski controleert de bal met de borst. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski schiet op doel. Tiến Ðức bokst de bal weg. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 12:2

84e minuut.
Nagel rent richting de bal. Nagel passt de bal met de wreef. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabaghyan haalt uit met een fantastische trap. Świeca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 12:3

86e minuut.
Grycan probeert naar een medespeler te passen. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Grycan rent richting de bal. Klungelig pakt Pasikowski de bal. Szamborski is nu in balbezit. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ciemniewski onderschept slim de pass. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Szamborski rent richting de bal. Szamborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 26%, Włókniarz-Sareza 74%.
*** Wkra Bielawy *** - Włókniarz-Sareza 12:3