Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Galette-Saucisse Nara Team United
4-3-1-2-A-Test1 Tactiek 5B3L2
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
76.6 gemiddelde waardering 74.2
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Kant geeft de bal voor. Toksözlü is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valette. Toksözlü raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toksözlü neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Andres passt de bal zonder na te denken. Toksözlü is nu in balbezit. Valette legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toksözlü is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toksözlü legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 1:0

19e minuut.
Valette geeft een lange en hoge pass. Doré is nu in balbezit. Met opzet legt Litera zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Litera naar de kleedkamers voor een vroege douche. Doré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerrato wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Paravati geeft een hoge lob. Ríos is nu in balbezit. Ríos met een sublieme pass. Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Doré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck passt de bal zonder na te denken. Pérez Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Cuesta geeft een lange en hoge pass. AL Hareb springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore geeft een lange en hoge pass. Kant heeft problemen om de bal te vangen. Doré rent richting de bal. Doré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Valette met een sublieme pass. Daar is Doré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kant rent richting de bal. Doré verovert de bal door een tackle van achteren. Doré geeft een lange en hoge pass. Štetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ríos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 1:1

40e minuut.
Szilasi geeft een lange en hoge pass. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb passt de bal met de wreef. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Ternero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 50%, Nara Team United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 1:1

48e minuut.
Pérez Cuesta rent richting de bal. Pérez Cuesta passt de bal met de wreef. Geck rent richting de bal. Geck geeft een lange en hoge pass. Toksözlü maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres speelt de bal door. Pérez Cuesta speelt de bal door. AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 2:1

54e minuut.
Cornel passt de bal met de wreef. Pérez Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore met een sublieme pass. Doré rent richting de bal. Doré haalt uit met een fantastische trap. Štetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Cornel de bal. Rey rent richting de bal. Rey speelt de bal door. Doré is nu in balbezit. Doré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Doré rent richting de bal. Szilasi rent richting de bal. Doré onderschept slim de pass. Doré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 2:2

73e minuut.
Moore passt de bal in één keer door. Doré heeft problemen om de bal te vangen. Cornel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cornel krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Doré rent richting de bal. Kilijan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doré raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ríos neemt zijn aanloop. Štetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galette-Saucisse 51%, Nara Team United 49%.
FC Galette-Saucisse - Nara Team United 2:3