Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: In the Lion`s Jaws
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3310
Torpedo Gdańsk `U`_CRAIOVA
PP123att Tactiek szy
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 33.2
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Gdyński is nu in balbezit. Gdyński geeft een lange en hoge pass. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

9e minuut.
Tsakalidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakalidis geeft de bal voor. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - `U`_CRAIOVA 1:0

13e minuut.
Piper onderschept slim de pass. Piper passt de bal met de wreef. Gdyński geeft een lange en hoge pass. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urzáiz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsakalidis neemt de hoekschop. Urzáiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - `U`_CRAIOVA 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gdyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piper geeft de bal voor. Urzáiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gdyński probeert de bal met de borst te controleren. Gdyński geeft de bal voor. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Gdańsk 41%, `U`_CRAIOVA 59%.
Torpedo Gdańsk - `U`_CRAIOVA 2:0

67e minuut.
Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Becser geeft een hoge lob. Urzáiz is nu in balbezit. Urzáiz haalt uit met een fantastische trap. Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - `U`_CRAIOVA 3:0

76e minuut.
Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzáiz onderschept slim de pass. Urzáiz heeft problemen om de bal te vangen. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Gdańsk - `U`_CRAIOVA 4:0

89e minuut.
Boiangiu passt de bal in één keer door. Sas is nu in balbezit. Urzáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Urzáiz draait met de bal, schiet en ... Drăgoescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Tsakalidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piper met een sublieme pass. Urzáiz rent richting de bal. Urzáiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Gdańsk 26%, `U`_CRAIOVA 74%.
Torpedo Gdańsk - `U`_CRAIOVA 4:0