Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tandrcak gradski park
f-1 Tactiek non
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 34.4
zwak Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Joveljić met een snelle inworp. Stjepanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepanović speelt de bal door. Nedić is nu in balbezit. Nedić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ćatić rent richting de bal. Joveljić rent richting de bal. Ćatić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ćatić krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lešević is nu in balbezit. Šubarić verovert de bal door een tackle van achteren. Šubarić geeft een lange en hoge pass. Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vlastimirović geeft een hoge lob. Inworp. Lešević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nedić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 58%, gradski park 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tandrcak - gradski park 0:0

49e minuut.
Nedić passt de bal in één keer door. Todorović geeft een hoge lob. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović geeft een hoge lob. Baljak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Baljak verovert de bal door een tackle van achteren. Batrić onderschept slim de pass. Batrić passt de bal met de wreef. Ćatić is nu in balbezit. Ćatić haalt uit met een fantastische trap. Berić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Lešević rent richting de bal. Lešević passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vlastimirović de bal. Nedić is nu in balbezit. Nedić haalt uit met een fantastische trap. Mešter bokst de bal weg.

77e minuut.
Todorović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlastimirović met een snelle inworp. Međedović is nu in balbezit. Međedović draait met de bal, schiet en ... Berić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

85e minuut.
Inworp. Joveljić met de inworp. Kitanović rent richting de bal. Stjepanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stjepanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 51%, gradski park 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tandrcak - gradski park 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Žarkov stond buitenspel. Baljak neemt vlug de vrije trap. Stjepanović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kitanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Žarkov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 54%, gradski park 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tandrcak - gradski park 0:0

120e minuut.
Nedić kopt de bal weg. Lešević geeft een hoge lob. Lešević controleert de bal met de borst. Šubarić rent richting de bal. Šubarić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batrić heeft problemen om de bal te vangen. Dulanović is nu in balbezit. Dulanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - gradski park 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 53%, gradski park 47%.
tandrcak - gradski park 0:1