Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chula Vista United Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1732
Chula Vista United Gastrolith Concretions
flat four Tactiek Fifa 352
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 29.5
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Filemon rent richting de bal. Dardano is nu in balbezit. Dardano passt de bal in één keer door. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Richards geeft de bal voor. Inworp. Kaškinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novoa is nu in balbezit. Novoa geeft de bal voor. Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Vazos speelt de bal door. Gougeon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cumberland. Cumberland krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Polacsik is nu in balbezit. Polacsik passt de bal met de wreef. Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Gastrolith Concretions 0:1

39e minuut.
Dardano passt de bal zonder na te denken. Filemon rent richting de bal. Hutai onderschept slim de pass. Dardano is nu in balbezit. Dardano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dardano speelt de bal door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca geeft een hoge lob. Hutai heeft problemen om de bal te vangen. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 45%, Gastrolith Concretions 55%.
Chula Vista United - Gastrolith Concretions 0:1

47e minuut.
Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa passt de bal zonder na te denken. Vazos is nu in balbezit. Hutai onderschept slim de pass. Hutai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cumberland geeft de bal voor. Górniak kopt de bal weg. Novoa heeft problemen om de bal te vangen. Dardano rent richting de bal. Dardano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dardano passt de bal zonder na te denken. Novoa speelt de bal door. Kaškinas probeert naar een medespeler te passen. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ... Stephenson bokst de bal weg.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vörös komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Concepción geeft een lange en hoge pass. Kaškinas met een sublieme pass. Rycak speelt de bal door. Cumberland rent richting de bal. Cumberland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cumberland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumberland probeert naar een medespeler te passen. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös draait met de bal, schiet en ... Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - Gastrolith Concretions 1:1

90e minuut.
Inworp. Cumberland met een snelle inworp. Klungelig pakt Dardano de bal. Gerlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlo passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 34%, Gastrolith Concretions 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - Gastrolith Concretions 1:1