Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mystery Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7331
Mystery Unia Lublin
Defensa5 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 25
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vincenzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba geeft een hoge lob. Mota krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Magno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mărăşescu de bal. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. Răscanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Luciak kopt de bal weg. Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg passt de bal met de wreef. Daar is Mota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mota geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sevin heeft problemen om de bal te vangen. Răscanu bokst de bal weg. Puşcaşu is nu in balbezit. Mota onderschept slim de pass. Mota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:1

20e minuut.
Xiba is nu in balbezit. Xiba draait met de bal, schiet en ... Puşcaşu probeert de bal aan de voet te houden. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski draait met de bal, schiet en ... Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mellberg onderschept slim de pass. Mellberg geeft een hoge lob. Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota schiet op doel. Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:2

26e minuut.
Mota kopt de bal weg. Daar is Xiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincenzi rent richting de bal. Xiba verovert de bal door een tackle van achteren. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:3

29e minuut.
Mellberg probeert naar een medespeler te passen. Luciak heeft problemen om de bal te vangen. Luciak passt de bal zonder na te denken. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Cybulski rent richting de bal. Długołęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Długołęcki met een sublieme pass. bin Sarman rent richting de bal. bin Sarman schiet op doel. Mielik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Chmieliński heeft problemen om de bal te vangen. Mannori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota onderschept slim de pass. Xiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mota geeft een hoge lob. Xiba heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński rent richting de bal. Xiba onderschept slim de pass. Xiba haalt uit met een fantastische trap. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cybulski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mota krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:4

42e minuut.
bin Sarman speelt de bal door. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Majcherczyk geeft een hoge lob. Mota kopt de bal weg. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 70%, Unia Lublin 30%.
Mystery - Unia Lublin 0:4

49e minuut.
Xiba heeft problemen om de bal te vangen. Chmieliński is nu in balbezit. Xiba onderschept slim de pass. Xiba draait met de bal, schiet en ... Răscanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:5

55e minuut.
Mellberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mota de bal. Puşcaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota verovert de bal door een tackle van achteren. Mota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu geeft de bal voor. Długołęcki kopt de bal weg. Şahməmmədov geeft een hoge lob. Mota maakt een snoekduik en kopt de bal. Răscanu bokst de bal weg.

59e minuut.
Długołęcki verovert de bal door een tackle van achteren. Długołęcki met een sublieme pass. Mellberg speelt de bal door. Xiba rent richting de bal. Xiba draait met de bal, schiet en ... Răscanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mellberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellberg geeft een hoge lob. Xiba rent richting de bal. Xiba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:6

83e minuut.
Mannori heeft problemen om de bal te vangen. Xiba verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vincenzi zijn tegenspeler op de grond. Vincenzi krijgt een gele kaart. Xiba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Luciak met een snelle inworp. Mellberg is nu in balbezit. Vincenzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mellberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Luciak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mota is nu in balbezit. Mota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystery - Unia Lublin 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystery 62%, Unia Lublin 38%.
Mystery - Unia Lublin 0:7