Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: PELT VV Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3061
PELT VV Lacazette dello Sport
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 25.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Ott speelt de bal door. Klungelig pakt Concepción de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdez. Valdez krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Barańczyk kopt de bal weg. Concepción rent richting de bal. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Ott is nu in balbezit. Ott geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lamoral met een snelle inworp. Malfliet kan de bal niet met de borst controleren. Ott is nu in balbezit. Malfliet onderschept slim de pass. Lamoral geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vercarre is nu in balbezit. Vercarre schiet op doel. Peteghem probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Concepción geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biernaux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peteghem controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Lacazette dello Sport 0:1

26e minuut.
Araujo passt de bal zonder na te denken. Lamoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Concepción krijgt een gele kaart. Lamoral is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malfliet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bisschop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PELT VV - Lacazette dello Sport 1:1

28e minuut.
Malfliet passt de bal in één keer door. Barańczyk rent richting de bal. Barańczyk passt de bal met de wreef. Vercarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercarre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Lamoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamoral geeft de bal voor. Verbrughe heeft problemen om de bal te vangen. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Pierzchała bokst de bal weg. Daar is Bisschop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

36e minuut.
Araujo met een sublieme pass. Van Puyvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop verovert de bal door een tackle van achteren. Bisschop passt de bal in één keer door. Valdez rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Lacazette dello Sport 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 39%, Lacazette dello Sport 61%.
PELT VV - Lacazette dello Sport 2:1

48e minuut.
Van Puyvelde rent richting de bal. Van Puyvelde geeft de bal voor. Daar is Liakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercarre rent richting de bal. Vercarre haalt uit met een fantastische trap. Biernaux bokst de bal weg.

57e minuut.
Colpaert met een sublieme pass. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu passt de bal zonder na te denken. Bisschop heeft problemen om de bal te vangen. Bisschop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Paraguai geeft een hoge lob. Liakopoulos kopt de bal weg. Daar is Colpaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisschop rent richting de bal. Bisschop geeft een hoge lob. Paal!

79e minuut.
Malfliet rent richting de bal. Malfliet passt de bal met de wreef. Barańczyk speelt de bal door. Ott rent richting de bal. Ott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Araujo geeft een lange en hoge pass. De Bruyn heeft problemen om de bal te vangen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PELT VV - Lacazette dello Sport 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PELT VV 44%, Lacazette dello Sport 56%.
PELT VV - Lacazette dello Sport 3:1