Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Borospince
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Tokaji Aszú Golden Armada
Elite3B zakk att Tactiek Goldi
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
71.7 gemiddelde waardering 68.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Králik onderschept slim de pass. Makra is nu in balbezit. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics geeft de bal voor. Rákos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inworp. Makra met een snelle inworp. Gulyás met een sublieme pass. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rákos passt de bal met de wreef. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Rákos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 1:0

26e minuut.
Kontor onderschept slim de pass. Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra speelt de bal door. Ordódy rent richting de bal. Ordódy schiet op doel. Nook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een hoge lob. Nyilasi kopt de bal weg. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics geeft de bal voor. Rákos krijgt zijn hoofd ertegen. Nook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Epres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics speelt de bal door. Rákos rent richting de bal. Rákos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kontor kan de bal niet met de borst controleren. Somogyi rent richting de bal. Venczel begaat een overtreding. Venczel krijgt een gele kaart. Somogyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Somogyi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 46%, Golden Armada 54%.
Tokaji Aszú - Golden Armada 1:0

49e minuut.
Inworp. Gajda met een snelle inworp. Epres kan de bal niet met de borst controleren. Epres geeft de bal voor. Nyilasi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokaji Aszú - Golden Armada 1:1

59e minuut.
Lónich passt de bal met de wreef. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics geeft de bal voor. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Daar is Cãrbunaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákos rent richting de bal. Rákos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 2:1

67e minuut.
Makra geeft een lange en hoge pass. Rákos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzybiński. Rákos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rákos komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 3:1

72e minuut.
Gulyás geeft een lange en hoge pass. Rákos is nu in balbezit. Jarząbek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jarząbek krijgt een gele kaart. Rákos raakt geblesseerd tijdens het duel. Rákos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tomkovics rent richting de bal. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă geeft de bal voor. Tomkovics geeft een hoge lob. Rákos krijgt zijn hoofd ertegen. Nook bokst de bal weg.

83e minuut.
Rákos is nu in balbezit. Grzybiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rákos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rákos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 4:1

84e minuut.
Epres passt de bal met de wreef. Ciucă probeert naar een medespeler te passen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda geeft een lange en hoge pass. Somogyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 41%, Golden Armada 59%.
Tokaji Aszú - Golden Armada 4:1