Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Borospince
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Tokaji Aszú Golden Armada
E3 att T szél Tactiek ajándék
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
72.4 gemiddelde waardering 68.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Gulyás passt de bal in één keer door. Andorka speelt de bal door. Gulyás met een sublieme pass. Ordódy rent richting de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ciucă geeft de bal voor. Somogyi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gajda zal de hoekschop nemen. Somogyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 0:1

17e minuut.
Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás geeft een hoge lob. Rákos is nu in balbezit. Rákos schiet op doel. Nook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokaji Aszú - Golden Armada 1:1

20e minuut.
Andorka rent richting de bal. Andorka speelt de bal door. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 2:1

22e minuut.
Klungelig pakt Somogyi de bal. Kontor geeft een hoge lob. Ordódy kopt de bal weg. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gulyás geeft de bal voor. Szwykowski kopt de bal weg. Epres bereikt de bal nog maar net als eerste. Epres geeft een lange en hoge pass. Nyilasi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tomkovics kopt de bal weg. Rákos is nu in balbezit. Grzybiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rákos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rákos kan niet meer verder spelen. Gosztonyi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Grzybiński speelt de bal door. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Somogyi rent richting de bal. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Csóka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokaji Aszú - Golden Armada 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 58%, Golden Armada 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokaji Aszú - Golden Armada 2:2

46e minuut.
Andorka geeft een lange en hoge pass. Ordódy kopt de bal weg. Jarząbek rent richting de bal. Gosztonyi onderschept slim de pass. Gosztonyi haalt uit met een fantastische trap. Nook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Králik rent richting de bal. Ordódy verovert de bal door een tackle van achteren. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 3:2

48e minuut.
Guttmann passt de bal zonder na te denken. Fitos is nu in balbezit. Fitos passt de bal zonder na te denken. Gosztonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztonyi schiet op doel. Nook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gajda rent richting de bal. Guttmann is nu in balbezit. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda geeft een lange en hoge pass. Nyilasi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Andorka geeft een lange en hoge pass. Gosztonyi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jarząbek neemt vlug de vrije trap. Somogyi rent richting de bal. Somogyi schiet op doel. Csóka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Venczel geeft een hoge lob. Ciucă rent richting de bal. Ciucă geeft de bal voor. Somogyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cãrbunaru geeft een hoge lob. Gajda is nu in balbezit. Venczel maakt een afschuwelijke overtreding. Venczel krijgt een gele kaart. Gajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciucă wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă geeft de bal voor. Kontor bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi draait met de bal, schiet en ... Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Kontor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi haalt uit met een fantastische trap. Csóka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokaji Aszú - Golden Armada 3:3

67e minuut.
Gulyás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makra komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ciucă speelt de bal door. Gajda is nu in balbezit. Met opzet legt Novotny zijn tegenspeler op de grond. Novotny krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ciucă speelt de bal door. Epres geeft een lange en hoge pass. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi draait met de bal, schiet en ... Csóka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokaji Aszú - Golden Armada 3:4

84e minuut.
Andorka geeft de bal voor. Ordódy is nu in balbezit. Met opzet legt Jarząbek zijn tegenspeler op de grond. Jarząbek krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gosztonyi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cãrbunaru de bal onder controle te krijgen. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... Nook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tokaji Aszú - Golden Armada 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokaji Aszú 61%, Golden Armada 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tokaji Aszú - Golden Armada 4:4