Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 16:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Algaria FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 624
Algaria FC Katevoo Ostrowiec Św.
442 Tactiek ktw24
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka passt de bal met de wreef. Palizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Surati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - Katevoo Ostrowiec Św. 0:1

13e minuut.
Kanar speelt de bal door. Laguna met een sublieme pass. Prasana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mondal rent richting de bal. Mondal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szczyżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyżek speelt de bal door. Nośka met een sublieme pass. Palizas rent richting de bal. Palizas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabowski geeft een lange en hoge pass. Nośka kopt de bal weg. Surati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Prasana heeft problemen om de bal te vangen. Szczyżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyżek met een sublieme pass. Daar is Kabowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Neelkanth bereikt de bal nog maar net als eerste. Neelkanth geeft de bal voor. Szczyżek probeert de bal aan de voet te houden. Goswami is nu in balbezit. Goswami draait met de bal, schiet en ... Rudiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algaria FC - Katevoo Ostrowiec Św. 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Palizas de bal. Varati rent richting de bal. Palizas onderschept slim de pass. Palizas haalt uit met een fantastische trap. Surati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - Katevoo Ostrowiec Św. 1:2

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabowski met een snelle inworp. Nośka geeft een lange en hoge pass. Palizas is nu in balbezit. Palizas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algaria FC - Katevoo Ostrowiec Św. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 56%, Katevoo Ostrowiec Św. 44%.
Algaria FC - Katevoo Ostrowiec Św. 1:3

46e minuut.
Lamparski komt het veld opgelopen. Trzaska komt het veld opgelopen. Cysarz komt het veld opgelopen. Srivaths komt het veld opgelopen. Grenda komt het veld opgelopen. Smuda komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Trzaska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenda rent richting de bal. Grenda speelt de bal door. Lamparski rent richting de bal. Lamparski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nityasundar passt de bal in één keer door. Mondal rent richting de bal. Bury maakt een afschuwelijke overtreding. Bury krijgt een gele kaart. Mondal raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarasvati komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fırtına probeert naar een medespeler te passen. Szczyżek rent richting de bal. Szczyżek speelt de bal door. Grenda is nu in balbezit. Grenda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Giriraj komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mondal heeft problemen om de bal te vangen. Trzaska speelt de bal door. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Lamparski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algaria FC 64%, Katevoo Ostrowiec Św. 36%.
Algaria FC - Katevoo Ostrowiec Św. 1:3